Mi lesz a mai műsor a Viasat History-n?

Nézze meg csupán néhány kattintással a Viasat History HD mai tv-műsorát! Válassza ki pillanatok alatt az Ön érdeklődési köréhez leginkább illő történelmi műsort a Viasat History HD színes kínálatából!

Szereti a történelmi dokumentumfilmeket és ismeretterjesztő adásokat? A Viasat History csatornáján az ókortól a modern művészetig, politikai és komolyabb hangvételű kulturális műsoroktól a könnyedebb stílusú történelmi sorozatokig minden megtalálható. A kínálatban több program a második világháború szerteágazó eseményeivel foglalkozik. A régi mítoszok, legendák, események és azok megfejtései állnak a fókuszban. Fejtse meg Ön is a rejtélyes történelmi titkokat! Fedezze fel a legjobb történelmi műsorokat a Viasat History-n! Természetesen HD minőségben!

Műsorajánló: Történelmi döglött akták

Ez a történelem bűnügyi rejtélyeivel foglalkozó sorozat a titokzatos gyilkosságok fordulatait a történelem leginkább zavarbaejtő haláleseteinek górcső alá vételével kombinálja; újra vizsgálat alá vonja a legfontosabb gyilkossági ügyeket a legmodernebb törvényszéki eljárások és régészeti módszerek segítségével.

A sorozat nézeteink felülvizsgálatára késztet ezeknek az előkelő áldozatoknak az életét és a korszakokat illetően; utunk az ókori Egyiptom III. Ramszesz fáraójától a reneszánszbeli Olaszországon, a Mediciek idején át egészen Hollywood aranykoráig, Marilyn Moonroe idejéig tart. A sorozat házigazdája a nemzetközi hírnevet szerzett Florence Kasumba színésznő – aki minden gyanúsítottat és az esetekkel kapcsolatos elméletet megvizsgál; felfedezi a bűnügyi tetthelyek virtuális rekonstrukcióját, elemzi a törvényszéki bizonyítékokat, és igazi bűnügyi szakértőkből álló csapatot hív össze, hogy bűnügyi laborjában elkülöníthesse a tényleges bizonyítékokat a népszerű mítoszoktól.

Bemutató: február 7. hétfőtől minden hétköznap este 21:00 órakor a Viasat History HD-n

Segítünk kiválasztani, hogy mit nézzen ma a tv-ben

Sokan bizonytalanok abban, hogy pontosan mit is szeretnének nézni aznap a tv-ben, és hogy milyen műsor kötné le igazán a figyelmüket. A musor.tv weboldala pont ebben segít, ötleteket és ajánlókat ad, hogy megtalálhassuk a kedvünkhöz leginkább illő tv programot! Böngésszen bátran a műsorajánlataink között, legyen szó filmekről, sorozatokról, ismeretterjesztő műsorokról vagy reality show-król! Online műsorújságunkban részletes leírásokat és kedvcsinálókat is talál. Ha netán lemaradna a kedvenc közvetítéséről, belepillanthat a tartalmába, vagy megnézheti, hogy mikor ismétli újból az adott csatorna. Ha hasonló témájú adást keres, azt is könnyen megtalálja az átlátható műsorújságban.

Válasszon olyan gyorsan és egyszerűen, mint még soha! Tekintse meg, hogy mások hogyan értékelték az adott műsort. De természetesen az Ön véleményére is számítunk, ezért Ön is szavazhat! Melyek a legjobbra értékelt filmek és sorozatok? Melyek a legrosszabbra értékelt, csalódást okozó műsorok? A Top 5 menüpontunk alatt átnézheti a nézői értékeléseket. Válogasson saját ízlése szerint, rendszerezzen és szűrjön, ahogyan a kedve tartja! Az aktuálisan futó filmek, sportműsorok és az aznapi műsorkínálatban biztosan talál az ínyére való adást! Válassza ki az Önnek megfelelő aznapi tv-műsort és szórakozzon önfeledten!