Fotó: Keller Richárd
Az elmúlt években gyorséttermek és ruházati üzletek nyíltak sorra városunkban. A jó hír az, hogy újabb üzletláncot köszönthetünk Egerben.

KFC, Burger King, Decathlon, H&M, Fressnapf és Nordsee. Csak néhány azokból a világmárkákból, amelyek az elmúlt két évben megjelentek Egerben. 

Az Egri Napok pénteken úgy értesült: ezúttal a KIK Textil és Non-Food Kftüzletet nyit üzletet városunkban. Eger első blogja szerint erről árulkodnak azok az álláshirdetések, amikben üzletvezetőt és eladó-pénztárosokat keres az üzletlánc, amely kedvező árú női férfi és gyermek ruházatot, valamint kiegészítőkelt, háztartási termékeket kínál boltjaiban.

A városképi és gazdasági témákkal foglalkozó blog úgy tudja: várhatóan egy egri bevásárlóközpontba érkezik a 10 éves üzletlánc, mert korábban jellemzően bevásárlóparkokban nyitott boltot.

Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy az Agria Parkot vagy a Tesco hipermarketet választja-e a cég, és sajnos a nyitás dátuma sem ismert még. A korábbi tapasztalatok alapján azonban az Egri Napok októberre “jósolja” a “nagy napot”, amikor végre betérhetünk vásárolni az egri KIK-be. A hatvani üzlet után ez lesz az áruházlánc második boltja megyénkben.

 

(egrinapok.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

Hivatalos: Ekkor nyit a Decathlon Egerben

Hivatalos: Ekkor nyit a Decathlon Egerben