Közel 70 millió forint értékben idén újabb ágyak érkeztek  Markhot Ferenc Kórházba, az Országos Kórházi Főigazgatóság „Egységes ápolási eszközpark kialakítása” című kiemelt EFOP pályázati projektnek köszönhetően, segítve a koronavírus járvány elleni hatékony védekezést is.

 A húsz ágy mindegyike modern, elektromos vezérlésű, antidecubitus matraccal ellátott,  közülük  öt magas színvonalú, intenzív betegellátást segítő, multifunkciós eszközökkel is felszerelt.  Az új ágyakat a Neurológiai osztályon helyezik el, segítve ezzel a strokon átesett betegek szakszerű kezelését, mielőbbi gyógyulását, valamint a szakdolgozók munkáját.

Beküldött fotó

Az elmúlt évben 137 modern, speciális matracokkal, elektromos vezérléssel ellátott ágyat kapott a kórház,  amelyek beépített infúziós állvánnyal is rendelkeznek. Az új ápolási eszközöket az intenzív betegellátásban, a kardiológiai, az ortopédiai és a traumatológiai osztályokon helyezték el. A modern ágyak révén nagyban növekedett a betegellátás komfortfokozata, és az ápolók munkája is   könnyebbé vált.

Beküldött fotó

 

Forrás: Markhot Ferenc Kórház

 

 

 

Kapcsolódó képek: