Tűzoltói beavatkozások Heves megyében

Baleset-bűnügy, Belföld, Kiemelt
Kilenc esetben kellet beavatkozni megyénk hivatásos tűzoltóinak kedden, hat műszaki mentéshez és három tűzesethez riasztották őket.


Négy balesethez kérték a tűzoltók segítségét. Egy személyautó és egy furgon karambolozott Recsken, a 24-es főút és a Táncsics Mihály utca kereszteződése közelében. A balesethez a pétervásárai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Hárman könnyen megsérültek. Fának ütközött egy autó Kisköre és Hevesvezekény között. A tiszanánai önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést. Tetejére borult egy autó a Gyöngyös és Adács közötti úton. A balesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Személyautók karamboloztak Egerben, a Csiky Sándor utca és a Vörösmarty Mihály utca kereszteződésében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat.

Letörött faág akadályozta és veszélyeztette a gyalogos forgalmat Egerben a Mátyás király úton, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal a veszélyessé vált faágat eltávolították.

Szabad területen keletkezett tűz Dormándon a Vörösmarty út mögött, valamint Egerben a Bethlen Gábor utca környékén. A füzesabonyi és az egri hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendő használatával fékezték meg a lángokat.

Meghibásodott szivargyújtó okozott tüzet egy személygépkocsiban, Egerben a Mátyás király úton. A műszaki mentést az egri hivatásos tűzoltók végezték.

Címlapkép: Illusztráció

Forrás: Katasztrófavédelem