Bár jelentősen gyarapította vagyonát Vajna András György és Mészáros Lőrinc, egyelőre csak sereghajtók a Forbes 33-as listáján.

Az üzleti lap legfrissebb listája szerint a leggazdagabb magyar továbbra is Csányi Sándor, akit Bige László, Demján Sándor, Gattyán György és Széles Gábor követ az első öt helyen.

A magyar kormányfővel a lassan három éve “összekülönbözött” Simicska Lajosnak sokba került a “G-nap”, jelenleg már “csak” a tizenhatodik helyen tanyázik.

simicska_orban

Bár az elmúlt években jelentősen nőtt a vagyonuk, és a listán első bálozók, azért mégse lennénk Vajna András György és Mészáros Lőrinc helyében, hiszen jelenleg csak a 33-as lista végén kullognak.

vajna_meszaros

A filmbiztos és szerencse(játék) fia stb., Vajna egylőre csak a huszonegyedik helyett tudta megcsípni a többiekhez képest szerénynek mondható 44,9 milliárd forintos vagyonával, míg a volt felcsúti gázszerelő, polgármester (állítólagos stróman) stb., Mészáros Lőrinc a huszonnyolcadik helyen landolt.

Attól félünk, Felcsút polgármestere akkor sem szerzett volna előkelőbb helyet, ha hivatalosan is bevallja (az egyébként nem is ővé) 700 millió forintos horvátországi luxusvilláját és jachtját.

A teljes listát a Forbes.hu portálon böngészheted át.

AJÁNLJUK MÉG

“Meglepő” fordulat előtt a Magyar Média Star Wars

Eger új szomszédja Felcsút?