A 25-ös számú főúton, Eger és Kerecsend között, december 14-én kora délután két személyautó ütközött össze.

A jelenlegi adatok alapján négy személy megsérült. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Kerülni Andornaktálya vagy Demjén felé lehet a közlekedőknek.

A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az  egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

FRISSÍTÉS

Három életveszélyes sérültje van az Eger és Kerecsend között, a 25-ös főúton szombaton történt balesetnek, őket mentőhelikopterekkel Budapestre, Debrecenbe, illetve Miskolcra vitték – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

Győrfi Pál az első rendőrségi információkat pontosítva elmondta: a balesetben hatan sérültek meg – két nő és négy férfi -, a helyszínre hét mentőautót és három mentőhelikoptert riasztott a mentőszolgálat.

Egy nő és két férfi súlyos koponya-, mellkas- és belső sérüléseket szenvedett, őket a mentőhelikopterek a budapesti Honvéd kórházba, Debrecenbe, illetve Miskolcra vitték. Három további sérültet – szintén egy nőt és két férfit – törésekkel, zúzódásokkal mentőautók vittek az egri kórházba – közölte Győrfi Pál.

Címlapkép: Illusztráció

Forrás: Heves Megyei Katasztrófavédelem.