A különleges jármű árának felét a Jet Power Hungary Kft. állja, a maradék összeg kifizetéséhez támogatókat keresnek.

Civil kezdeményezést indult azért, hogy a kompolti polgárőrség egy minden időjárási és terepviszonyok között megbízható és bevethető quaddal rendelkezzen – írja a Kékes Online.

A lap közlése szerint a különleges járművel Tarnamente falvait, természeti értékeit és az állatvilágot is hatékonyan őrizhetik, védhetik bel- és külterületi szolgálataik alkalmával.

Az online portál Blahó Lászlótól, a Kompolti Polgárőrség parancsnokától megtudta: a Can-Am quadok magyarországi importőre, a Jet Power Hungary Kft. tulajdonosa az országban egyedülálló módon jelentős árkedvezményt biztosítva segít nekik egy nehéz terepviszonyok között is jól használható, bel- és külterületi szolgálatokhoz maximálisan alkalmazkodó, többszemélyes quad beszerzésében.

Ehhez támogatókat keresnek, s a hamarosan induló rádióhirdetéssel szeretnék megkeresni azokat a nagylelkű, polgárőrbarát adományozókat, akik segítenek egy álom megvalósulásában, vagyis, hogy a Kompolti Polgárőrség rendelkezzen egy ilyen quaddal.

Bóday Pál, a Jet Power Hungary Kft. részéről úgy fogalmazott: régóta nagyrabecsüléssel és tisztelettel figyelik Blahó László polgárőr parancsnok munkáját, melyet a Tarnamente és egész Heves megye közbiztonsága, természeti értékei érdekében végez. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy olyan gépet szeretnének a rendelkezésükre bocsátani, mely a szerteágazó mentési, szervezési, biztosítási feladatok bármelyikének ellátásban nagyszerű segítséget nyújthat – tette hozzá.

(A fotó csak illusztráció)

Bóday Pál kiemelte: a Can-Am Traxter vételára felének felajánlásával, a Heves megyei média segítségével, kellő számú olyan támogatót állíthatunk magunk mellé, aki kipótolva a vételár másik felét, lehetővé teszi azt, hogy Magyarországon elsőként a Tarnamente polgárőrei rendelkezhessenek ezzel az ütőképes, különleges és extra hatékony szolgálati járművel.

(Kékes Online)