Premier Egerben: A csodatükör című zenés mesejáték várja a legkisebbeket a Gárdonyi Géza Színházban

Belföld
Nagy Szilvia a mesejáték egyik próbáján az egri Gárdonyi Gáza Színházban //Fotó: Gál Gábor
Február 7-én mutatják be városunban Blaskó-Saárossy Zsófia – Nagy Zoltán: A csodatükör című zenés mesejátékát a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciójaként Baráth Zoltán rendezésében.

A Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciójáról így ír az egri színház a honlapján:

Miben rejlik a valódi szépség? Képesek vagyunk-e meglátni a látszat mögött az igazi valóságot, vagy a felszín elrejti szemünk elől azt, ami igazán lényeges? Délceg, Kopac király egyetlen fia elindul, hogy megkérje Kevély király három lánya közül egyikük kezét, miközben a királyfit Anni, egy szegény sorsú kislány tiszta szívéből szereti.

Szél Anikó, Reiter Zoltán és Nagy Fruzsina a mesejáték egyik próbáján az egri Gárdonyi Géza Színházban //Fotó: Gál Gábor

A kérdés, hogy Délceg végül felismeri-e Anniban igazi mátkáját. Talán az is kiderül, hogy az igazi csoda bennünk van. S legfőképpen tetteink tükrözik igazán mindazt, ami bensőnkben rejlik.

Blaskó-Saárossy Zsófia – Nagy Zoltán: A csodatükör című zenés mesejátéka a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciójaként Baráth Zoltán rendezésében február 7-én kerül színpadra.