Az Egri Rendőrkapitányság nyomozói tudomására jutott, hogy több személy kannabisz növényt termeszt otthonában és azokat árulja.

A rendőrök az adatok alapján 2020. szeptember 24-én egy ostorosi egy novaji és egy egri lakásban kutatást tartottak, mely közben kifejlett növényeket, már kiadagolt szárított anyagot, palántákat és azok termesztéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A nyomozók előállítottak egy 42 éves novaji, egy 34 éves ostorosi és egy 33 éves egri férfit a városi rendőrkapitányságra. Kettőjüknél a kábítószer gyorsteszt is pozitív értéket mutatott.

A gyanú szerint a három gyanúsított otthonában és azok udvarán termesztette a feltehetőleg kábítószer tartalmú kannabisz növényeket, majd azokat ismerősi körében árulta.

Fotó: Police.hu

Ellenük – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárás.

Fotó: Police.hu

A nyomozó hatóság előterjesztést tett mindhárom férfi letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2020. szeptember 26-án elrendelt.

Forrás: Police.hu