Látványos változás egyszerűen.

Ahogy mi is szelektáljuk, frissítjük a gardróbunkat időről időre, úgy érdemes néha a lakásunkat is kicsit alakítgatni. Nem a nagyobb vagy komolyabb felújításokra gondolunk, hanem pusztán egy-egy arculati elem megváltoztatására. Előfordulhat az is, hogy már régóta tervezünk valami frissítést, de nem tudjuk pontosan meghatározni, mi is az, amire vágyunk. Ebben segítünk!

A tavaszi megújulásban többnyire senki nem lát kivetnivalót, hiszen ilyenkor áthatja a mindennapokat a természet feléledésének ereje, szabadság közeledtének érzése, az illatok és színek kavalkádja. De éppen úgy, ahogy ekkor, ősszel sem árt kicsit áthangolnunk.

Főszerepben a kényelem

 Minél hűvösebb az idő, annál többet tartózkodunk az otthonunkban. Fokozatosan készítsük fel az életterünket a nyugalmasabb, visszahúzódóbb időszakra, béleljük ki a kényelem és a puhaság jegyében. A maximalizmus és a geometrikus minták is nagyon divatosak, akárcsak a neutrális színek, bátran válasszunk ezek közül, igazi hygge hangulatot teremtenek, ami még mindig az uralkodó trendje a hidegebb hónapoknak.

Egy kockás pokróc, egy gazdagon hímzett párna, egy semleges színű hosszú szálú szőnyeg úgy mutat majd, mint a legújabb lakberendezési magazinok őszi-téli címlapfotója. Itt az ideje az illatgyertyákat is bevetni, de a nyári színes lampionokat is lecserélhetjük egy-egy visszafogottabb izzósorra, nem bánjuk majd meg. Válasszunk tehát lágy és puha textileket, és ne búcsúzzunk el végleg a színektől: az ősz a sötétzöld, az indigó, a (tégla)vörös és a barna árnyalataiban pompázik.