Az első női karórák a 20. század elején születtek meg – a férfiak körében ez az óratípus jóval később terjedt el. A női körökben a karóra azonnal kelendő divatcikké vált. Viselői végre egyenrangúnak érezhették magukat a férfiakkal. A férfi és női karóradivat végül fej-fej mellett fejlődött: a fém szíjas férfi karóráknak ma már méltó társai a kecsesebb, strassz kővel, vésettel díszített darabok. A klasszikus bőrszíjas modellek sem férfiasak többé: a színes, kecses formák bármelyik női csuklóra illenek. A női sportórák színesek, játékosak, megbízható kísérői az aktív hétköznapoknak. 

Milyen női karórát válasszunk?

Például az, hogy milyen formája van a karóránknak, sok mindent elárul rólunk. A kerek a legklasszikusabb formának számít, míg a téglalap alakú számlap az elegancia metaforája. A különleges formájú modellek már a bohémabb, játékosabb stílushoz igazodnak. Az aktív nőknek a sportosabb fazont ajánljuk, ezek ismertetőjegyei a nagyobb számjegyek. A finom, kristályokkal és brillekkel kirakott ékszerórák az elegáns, kifejezetten nőies stílushoz illenek. A karóránk fontos eleme a megjelenésünknek, sokan elsőként ezt pillantják meg rajtunk, komfort és stílus – talán ezek a legfontosabb tulajdonságok, melyet egy karórában keresünk. A népszerű világmárkák divatos és színvonalas darabjai minden igényt kielégítenek. Kínálatunkban bármilyen alkalomra megtalálhatod a tökéletes modellt, amely a stílusodnak és egyéniségednek is megfelelő. Elegáns, letisztult, sportos, extravagáns– minden egy helyen, a Trendmaker-től!

Milyen a tökéletes női karóra

Kényelmes és csinos. A letisztult és elegáns női karórák soha nem mennek ki a divatból, az egyszerű hétköznapi ruházatot is könnyedén feldobják. A világmárkák karórái nem csak öltöztetnek, de viselőjük személyiségét is kitűnően tükrözik. Válaszd ki kollekciónkból a leginkább hozzád illőt, legyen az egy klasszikus nőies vagy akár egy extravagáns darab. A legjobb márkák, köztük nem kisebbek, mint a Seiko, a Daniel Wellington, a Guess, a Pierre Cardin, a Skagen, a Tommy Hilfiger és még sok más klasszis vár Rád webáruházunkban! Válaszd ki és viseld büszkén a minőséget képviselő órákat!

Öltözz bátran a karórádhoz!

Egy stílusos karórához remekül illik egy ízléses napszemüveg, szemüvegkeret vagy egy csinos táska. Érdemes figyelni a színek, formák és mintázatok harmóniájára. A szemrevaló kiegészítőkkel igazán feldobhatunk akár egy visszafogott, egyszínű szettet is. A Trendmaker webáruházában egyéb kiegészítőket és ruházati termékeket is találsz, mindent be tudsz szerezni egy helyen! Ne feledd, a jól megválasztott karórával nem csupán öltözékünket dobjuk fel, de csinosabbnak, magabiztosabbnak érezhetjük magunkat.

Ajándékozz karórát!

Egy igazán stílusos női karórával nem lehet mellélőni, ha ajándékozásról van szó. Lepd meg szeretteidet a Trendmaker nívós darabjaival! Böngéssz széles kínálatunkban és válassz új, nívós női karórát a meglepni kívánt hölgynek! Nézz szét a férfi karóra választékunkban is!

A Trendmaker webáruháza

A Trendmaker 2014 óta Magyarország kedvenc óra és szemüveg outlete, amely 150.000 eredeti márkás termékkel és 100.000+ elégedett vásárlóval büszkélkedhet! Webáruházunk a legjobb kiegészítőket és ruházati termékeket hozza el Neked a legnépszerűbb világmárkáktól, óriási kedvezmények keretében! Fedezd fel az akár 70-80 %-kal leárazott, minőségi drabjainkat!

Divatos kávézóasztalok – a szalon díszei