Hírportálunk az elsők között számolt be 2016-ban arról, hogy az Agria Parkban üzletet nyit a KFC. Ez a beruházás csak a kezdet volt az étteremlánc számára, hiszen fél éve az Egri napok kiszimatolta, hogy újabb egységet nyitnak városunkban, ezúttal egy “Drive thru” azaz autós gyorsétterem formájában. Idén februárban el is kezdődött az építkezés Felsővárosban, egészen pontosan a Lidl felöli oldalon, a kutyafuttató közelében, közvetlenül a négysávos mellett.

Hírportálunk a napokban a helyszínen járt, hogy néhány “kémfotót” lőjön a beruházás jelenlegi állapotáról.

Örömmel jelenthetjük, hogy Sanders ezredes legújabb egri hidfőállása, az OBI-val szemben, szépen fejlődik.

Persze nem csoda, hogy nincs megállás, hiszen a koronavírus által okozott izoláció az autós éttermekre és a házhozszállításra specializálódott vállalkozásoknak kedvez.

Bár a fotóinkon nem látszik, több munkás is folyamatosan dolgozik az épületen, már a tetőtérbe is belekezdtek.

“Kémfotóink” tanúsága szerint van még munka bőven, hiszen az asztfaltcsík sem készült el, de azért van esély arra, hogy a határidőig befejezzék.

A tervek szerint ugyanis júliusban kell átadnia a kivitelezőnek az épületet. Az még egyelőre nem publikus, mikor hajthatnak be az autósok egy vagy több kosárnyi szaftos csirkeszárnyért, de amint hírportálunk megtudja, azonnal közli a nyitás dátumát.

Addig is mutatjuk, milyen lesz az egri autós étterem, illetve ha valaki nem bírja ki a nyitásig, csak szólunk, a KFC már házhozszállítást is vállal.

EZ IS ÉRDEKELHET