Arra biztatjuk az egri szocialista országgyűlési képviselőt, hogy vegye fel a nemzeti színű szurkolói sapkát, és az ellenfél helyett inkább Magyarországnak szurkoljon a következő világversenyeken – hangsúlyozta Kovács-Csatlós Tamás, a Fidelitas egri elnöke és Lombeczki Gábor megyei elnök szerdán Korózs Lajos irodája előtt.  

Az elmúlt hetekben fantasztikus élményeket élhettünk át a magyar labdarúgó válogatottnak köszönhetően, amely a 13. helyen zárt az Eb-n – mondta Kovács-Csatlós Tamás, a Fidelitas egri elnöke. Mint fogalmazott: a mai fiatalok életében korábban nem adatott meg olyan élmény, hogy egy fantasztikus válogatottnak egy nagy világversenyen szurkoljanak.

Fotó: Keller Richárd
Fotó: Keller Richárd

Kiemelte: Korózs Lajos, egri szocialista képviselő azonban – egyik facebook-bejegyzésének tanúsága – szerint nem a nemzeti tizenegynek, hanem az ellefélnek szurkolt, ezért egy nemzeti színű szurkolói sapkát hoztunk neki ajándéka, ezzel is arra biztatva, hogy vegye fel, és az elfelek helyett inkább Magyarországnak szurkoljon a következő nagy világversenyen, a riói olimpián.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A szocialista képviselő az amerikai Népszava egyik cikkét osztotta meg június 14-én az osztrák-magyar meccs alatt, amelyben többek között arra szólítják fel az olvasókat, hogy ne Magyarországnak, hanem Ausztriának szurkoljanak, és reményüket fejezték ki, hogy minél előbb essen ki a magyar válogatott, hogy “Orbán megszégyenülve, és ne diadalittasan térjen haza”.

A Fidelitas Korózs Lajost nem találta az irodájában, így a szurkolói sapkát a kilincsére akasztották.