Vasárnapi műszaki mentések.

Nyolc személygépkocsi futott egymásba az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan térségében, az 54-es kilométer közelében. A műszaki mentést végző hatvani hivatásos tűzoltók két gépkocsit áramtalanítottak. A balesetnek egy sérültje volt, akit a mentők a helyszínen elláttak.

Frontálisan összeütközött két személygépkocsi Zagyvaszántó közelében, a Szarvasgede felé vezető úton. A balesetben ketten megsérültek, az egyiküket feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző hatvani hivatásos tűzoltók. Az egység áramtalanította a gépkocsikat.

Beton villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi a Besenyőtelken, a Fő utcában, a 33-as főút belterületi szakaszán. A füzesabonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az autót. A járműben egy ember utazott, őt a mentők kórházba szállították.

Lesodródott az úttestről és az árokba, a tetejére borult egy személyautó Szentdomonkoson, a Szabadság úton. A balesetben senki sem sérült meg. A műszaki mentést végző pétervásárai hivatásos tűzoltók a kerekeire állították és egy földútra tolták a gépkocsit.

Címlapkép: Illusztráció

Forrás: Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság