A VIASAT FILM célja, hogy még nagyobb élmény kínáljon mindazoknak, akik rajonganak a jó filmekért. A VIASAT FILM a VIASAT-család egyik legújabb tagjaként a minőségi és felhőtlen szórakozást testesíti meg. Régi, kultikus és vadonatúj alkotások is elérhetőek lesznek változatos formában. Újranézheti kedvenceit és felfedezhet eddig nem látott filmeket is egyaránt. A musor.tv weboldalán már most elmentheti a csatornát a Kedvenc csatornák menüpontba, hogy a biztosan ne maradjon le a legjobb műsorokról!

Az oldalon megnézheti, hogy a VIASAT FILM mai műsorában milyen filmeket játszanak. Amennyiben egy műsor időpontja éppen nem megfelelő Önnek, azt is megnézheti a címére kattintva, hogy milyen időpontban és melyik csatorna fogja legközelebb közvetíteni a kiválasztott tartalmat. Az oldalon akár másodpercre pontosan meg tudja tervezni, hogy melyik időpontban melyik adást szeretné megtekinteni, amihez kedvelt funkció a TV-műsorok naptárba importálása, ami az adásra kattintva egy gombnyomással megoldható, így biztosan nem marad le a kedvenc filmjeiről! Amennyiben mégis lemaradt valamelyik kiszemelt TV-műsorról, ne csüggedjen, mert a musor.tv oldalán TV-MŰSOR MOST menüpontjában megtekintheti az aktuálisan közvetített műsorokat és filmeket csatornák szerint, amelyek között biztosan talál a kedvére valót!

Ha egy jó filmet szeretne nézni, a VIASAT FILM mindig jó döntés, hiszen bármilyen műfaj áll Önhöz a legközelebb, a műsorában garantáltan talál az igényeihez igazodó alkotást. Egy mozgalmas akciófilm? Egy izgalmas, lassan kibontakozó krimi? Egy könnyed és humoros vígjáték? Egy lélegzetelállító és meghökkentő sci-fi? Netán egy elgondolkodtató, érzelmekkel teli romantikus film? A VIASAT FILM csatornán ezeket mind megtalálja, a legismertebb és legsikeresebb filmgyártók és nemzetközi színészek prezentálásában.

Akármilyen filmhez is van éppen hangulata, a VIASAT FILM műsorkínálatában bőven akad belőle. Ha éppen nincs ötlete, hogy milyen filmhez lenne kedve, böngésszen bátran a VIASAT FILM programkínálatában! Hiszen nincs is jobb, mint egy keményen átdolgozott nap után leheveredni a kanapéra és elmerülni egy jó filmben. Ha pedig hétvégén tévézne a családdal vagy a barátokkal, akkor is remek döntés keresni egy lehengerlő alkotást, amely kikapcsol, feltölt és szórakoztat. 

A műsor.tv online műsorújságában nem csupán az aktuális, hamarosan kezdődő műsorok időpontját láthatja, hanem amennyiben a közelgő időpont nem alkalmas, a film címére kattintva azt is megnézheti, hogy mikor és melyik csatorna fogja sugározni az Ön által kiválasztott műsort. A filmek címére kattintva egyéb információkkal is gazdagodhat, mint például a film szereplői, rendezői és a történet rövid leírása. 

Legyen szó bármilyen jellegű tv csatornáról, az online műsorújságunkban mindent megtalál! A főbb tv csatornákat nézi? A film és sorozat csatornák nézi gyakrabban? A gyermek és ifjúsági tv-ket választja a kisebbeknek? Netán az ismeretterjesztő és reality műsorokban merül el? Érdeklődik a sport tv-k, a zenei tv-k, a hír tv-k, az idegennyelvű tv-k vagy a rádiók és streaming szolgáltatások iránt? Van számára egy szuper hírünk: mindent megtalál egy helyen, a musor.tv weboldalán!