Az évszázad legnagyobb fideszes átveréséről ír nyílt levelében Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, országgyűlési képviselőjelöltje.

Nyílt levelet küldött hírportálunknak Mirkóczki Ádám, melyet most szerkesztés, változtatás nélkül közlünk.

 

NYÍLT LEVÉL

Az évszázad legnagyobb fideszes átverése utáni nyílt levél Nyitrai Zsolthoz

Tisztelt Képviselő Úr!

Bizonyára Ön is értesült arról a mindenkit megdöbbentő információról, amelyet Altusz Kristóf a külügyminisztérium államtitkára osztott meg egy külföldi interjúban. Ezek szerint Magyarország már befogadott 1300 menekültet 2017-ben, csak ezt a tényt a magyar társadalom előtt titokban tartotta a kormány. Később, Szíjjártó Péter külügyminiszter úr is megerősítette ezt az információt, mondván „Magyarország non-stop telepíti be a migránsokat”, s mindössze annyiban próbálta árnyalni a híreket, hogy a Genfi – egyezmény alapján ezeket az embereket be kell fogadnunk és számukra Magyarország oltalmat biztosít. Orbán Viktor tehát lebukott, hazudott három éven keresztül.

Tisztelt Képviselő Úr!

Ezek az információk alapjaiban hiteltelenítik az elmúlt három év kormányzati propagandáját, hiteltelenítik a népszavazást, a nemzeti konzultációkat és a Fidesz-KDNP politikusainak szavait. Az Önét is. Önök ugyanis soha egy árva szóval sem említették, hogy tavaly 1300 embert befogadtunk volna. Soha nem említették, hogy a genfi konvenció miatt évente hány migránst helyezünk oltalom alá. Sőt, azt is elfelejtették a választókkal közölni, amit a kormány hosszú kínos hallgatás után végre beismert: a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal adatai alapján, 2015-ben 508, 2016-ban 432, 2017-ben pedig 1291 migránst telepítettek be, vagyis a tervezett brüsszeli kvóta majdnem kétszeresét, összesen 2300 menekültet.

Nyilván való, hogy Önök végig hazudták az elmúlt három évet, becsapták és ostobának nézték még a saját szavazóikat is akkor, amikor harcot hirdettek Brüsszel ellen, amikor Sorossal riogattak, s amikor saját magukat a haza megmentőiként aposztrofálták, mondván a Fidesz egyetlen bevándorlót sem fogad be.

A tény ezzel szemben pedig az, hogy Önök már 2300 menekültet betelepítettek. Félre értés ne essék, a Genfi – egyezményt szerintünk is be kell tartania mindenkinek, még Önöknek is. És ezt Önök nem csak hogy tudják, hanem be is tartják. A különbség azonban az, hogy Önök tudva és végrehajtva a nemzetközi egyezményekből fakadó kötelezettségünket, éveken keresztül sok 10 milliárd adóforintot fölemésztő hazug propagandát folytattak és folytatnak ma is, a társadalom átverésére érdekében, ahelyett, hogy őszintén elmondták volna a valóságot. Ön is és a kormány tagjai még ma is azt propagálják, hogy jogunk van eldönteni, hogy kivel akarunk együtt élni, félre értés ne essék, ez így lenne normális, de mindketten tudjuk, hogy épp a nemzetközi egyezmények miatt nem így van és nem is lehet így. Ez a genfi egyezmény alapján egy nyilvánvaló hazugság vagy esetleg önként döntött a Fidesz 2300 migráns befogadásáról, hogy velük együtt akarunk élni!? Ha igen, akkor ezt felhatalmazás nélkül tették.

Jól látszik, hogy ebben is hazudtak és hazudnak a mai is, mert ezen esetekben nem csak Magyarországnak, de másoknak sincs választási lehetősége.
.
S bár a történtek után nagyon nehéz hinni Önöknek, most mégis a következő kérdésekre várom a válaszát:

Szégyelli-e magát a saját és kormánya nevében három év hazudozás és lebukás után?

Hajlandó-e bocsánatot kérni a választókerület lakosságától, amiért évek óta átverik őket?

Van-e tudomása arról, hogy a választókerületben telepítettek-e le menekült vagy oltalmazotti státuszú migránst?

Ha igen, mennyit, hová és mikor?

Várom válaszát! 

Tisztelettel, 

Mirkóczki Ádám