Egy hónap múlva kezdődik a hó-szezon, melyre már kiváló (na és valljuk be szexi) egri  sportolónk, Gyarmati Panka is ezerrel készül. A képek tanúsága szerint kitűnő formában van.

Az egri születésű, kiváló hódeszkásunkat nem kell bemutatni: az egriek különösen büszkék rá, hogy “földijük” idén januárban alig 23 évesen sporttörténelmet írt, amikor első magyar hódeszkásként megnyerte a világkupát az Egyesült Államokban megrendezett úgynevezett slopestyle, azaz trükkös akadályversenyen.

A bájos és szexi sportolónő fantasztikus eredményét ráadásul úgy érte el, hogy egy korábbi baleset miatt nyolc csavar és egy platinalemez volt a felkarjában.

De spongya rá, mert szerencsére már kitűnő egészségnek, na és bomba formának örvend. Íme a képes bizonyíték, Panka nemrég a közösségi oldalán az alábbi fotót rakta ki.

gyarmati_panka01                         Fotó: Facebook

Hoppá elkevertük a képeket. A fenti kép csak azt bizonyítja, hogy Panka lazulásban is világklasszis, bár itt épp lehet hogy csak egy reklámfotó miatt állt össze @wolfie_mc -vel és @szivak_zsolt-tal.

Na, de íme a friss edzős fotó:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Reméljük ebben a szezonban ilyen nem fordul elő. Nagyon drukkolunk, Hajrá Panka!

Ez a cikkünk is érdekelhet:

Újra (szex)bomba formában van egri sportolónk – fotók