A TV2-n nagy sikerrel futó Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban szerepelt a napokban a kápolnai Macskaárvaház egy igen neves, elszánt és nem utolsósorban hatalmas állatbarát hírében álló támogatója. 

Nem másról van szó, mint Schobert Norbiról, a sportemberről, üzletemberről, aki kislányával, Larával bizonyította a műsorban, mennyit ér a szülői gondoskodás, az odafigyelés, ami még akkor is kivitelezhető, ha olyan elfoglalt valaki, mint Norbi.

“Mindig voltak állataink, főleg kutyáink, nekem és édesanyámnak is, ma is imádjunk a kutyáinkat, családtagként kezeljük őket. Azt tartjuk, hogy ők ugyanolyan lények, mint mi, csak nem tudnak beszélni… Larának három lova is van, és noha már egyik sincs versenyformában, Larának mindennél fontosabbak, így megtartottuk őket. Egyébként a lányom járt versenyezni, mindig dobogós volt, de most nincs erre alkalmas lova”

– árulta el Norbi a a Lokálnak.

Fotó: Tv2

A Macskaárvaház Alapítványnak már nagyon régen, megalapítása óta támogatója vagyok, és most jött el az alkalom, hogy – remélem – nagy boldogságot csempésszünk a kislányommal az árvaház életébe ezzel a 600 ezer forinttal, amelyet a műsorban nyertünk – mondja Norbi, akinek kiérződik hangjából a meghatottság, illetve az öröm, hogy segíthetett.

A a fitneszguruvalval készített teljes interjút a lokal.hu oldalon olvashatod el,  a Macskaárvaház Alapítványról pedig ITT tudhatsz meg többet.

(Lokál)