Fotó: Macskaárvaház Alapítvány
Az érdeklődők veterán járműveket próbálhatnak ki, és Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyzővel is találkozhatnak  július 22-én, szombaton Kápolnán. Íme a részletek. 

Egy különleges jótékonysági rendezvény részese lehetsz július 22-én szombaton délután fél 2-től Kápolnán. Az eseményen a Régi Járművek Egri Egyesületének tagjai egy saját kezűleg felújított robogót ajándékoznak a kápolnai Macskaárvaház Alapítványnak, ezzel segítve az állatvédők munkájukat. – írja honlapján a Rádió 1 Eger.

A robogót Györe Tamás a veteránjármű egyesület elnöke adja át és Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző a Macskaárvaház kuratóriumi tagja veszi át. A rendezvényen számos különleges veterán jármű is jelen lesz, amit a rendezvényen résztvevő gyerekek ki is próbálhatnak.

Burkus Egon autóversenyző, promóter beszélget Szomszéd Lajos Balázzsal a tavaly felfedezett fiatal egri őstehetséggel a Hungaroringen 2016-ban //Fotó: Keller Richárd

Szintén jelen lesz a rendezvényen Burkus Egon autóversenyző, akinek nemzetközi versenycsapata a GFS Racing a Macskaárvaház Alapítvány kiemelt támogatója.

AJÁNLJUK MÉG A TÉMÁBAN

Karácsonyi adományokkal lepték meg a Keris diákok a Macskaárvaházat – Fotó, videó