Kórházban ápolják a legendás művészt.

A születésnapján akarta köszönteni a Blikk, de lesújtó hírt kapot Sas Józsefről (82). Egy bennfentes informátor közölte a bulvárlappal, úgy tudja, a hosszú ideje betegeskedő kabarékirály koronavírus miatt kórházba került.

A Blikk kereste a régi Mikroszkóp színpados kollégáit is, de egyikük sem tud semmit Sasról, ahogy eddig, most is szorítanak a gyógyulásáért.

Végül a Blikk egyik munkatársának tegnap este sikerült Zsuzsa asszonnyal személyesen beszélnie. Arra hivatkozva, hogy félnek a vírustól, Zsuzsa nem merte átvenni a lap ajándékát, s közölte, hogy férje Sas József nagyon beteg, és emiatt kórházban van. Részleteket azonban nem árult el, és vissza is sietett a házba.

Sas József miután három éve orvosai tanácsára visszavonult a munkától, tavalyelőtt újévkor utazott a feleségével Thaiföldre. 10 nappal a hazaindulásuk előtt kapott kétoldali sztrókot. A művész hónapokat töltött kórházakban és rehabilitációs intézetekben, majd amikor az állapota engedte, hazatérhetett, hogy Zsuzsa asszony féltő és gondos ápolása mellett kezdje meg a felépülést.

Blikk