Illusztráció: Keller Richárd
Illusztráció: Keller Richárd
Nemrég Teszári Nórának vallott Koncz Zsuzsával való viszonyáról egri legendás énekesünk, Kovács Kati a Kép-regény című műsorban és bár ő korrekt módon nem nevezte meg ki akadályozhatta karrierjét, könnyen ki lehet “sakkozni” ki az illető. .

EZ A CIKKÜNK IS ÉRDEKELHET A TÉMÁBAN:

Kovács Kati önként és dalolva emlegeti Egert

Kovács Kati ugyanis azt állította az interjúban, hogy volt valaki, aki “keresztbe feküdt” a pályafutásának.

– Mondták, kiírták, hogy a díj oda van ítélve Kovács Katinak, de az átadást megelőző este áthúzták és egy másik nevet írtak rá – mondta Kovács, aki hiába készített el egy nagylemezt Szörényi Leventével, azt mélyen elhallgatták.

– Azt mondták nekem, hogy ne bontsuk meg ezt a hegemóniát, ami egy másik énekesnőhöz kötődik – idézte vissza Erdős szavait az énekesnő, ám nem volt hajlandó elárulni, hogy kiről is van szó, csupán annyit árult el a „vetélytársról”, hogy útjaik többször keresztezték egymást.

– Nem mondom a nevét. Nem akarom mondani. És te se mondd el, ha megkérhetlek rá! Akkoriban Szörényi Levente csak egyetlenegy énekesnőt kísért, de ő ki akart ebből a körből lépni, mert érezte, hogy ő mást szeretne. Ahogy mondta nekem: nem akar egész életében kísérőzenész lenni. És neki volt igaza, mert azóta sok gyönyörű darabot írt, rockoperát, az István, a királyt, az Attilát. Neki volt igaza, mert szegényebb lenne a magyar popkultúra ezek nélkül – magyarázta Kovács az adásban.

A Blikk szerint szinte bizonyos, hogy Koncz Zsuzsa az említett vetélytárs, Zalatnay Cini pedig azt is elárulta, hogy a két énekesnő között odáig fajult a helyzet, hogy még a kedvéért sem voltak hajlandóak egy színpadra állni.

–Szabadulásom után szerettem volna egy nagy arénabeli koncertet a Koncz–Kovács–Zalatnay hármassal. Álltunk mi már így a színpadon, és annyi dalunk van, hogy biztosan tudtunk volna újat és maradandót mutatni. Bródy is próbált segíteni, hiába. A leggyengébb láncszem ebben a tervben Zsuzsa volt – mesélte Cini a Borsnak.

(BLIKK)