A világkupa-győztes egri hódeszkásunk a szezonra készülve súlyosan megsérült.

Pár hete még örömmel számoltunk be arról, hogy újra (szex)bomba formában van Panka, és már kőkeményen edz a szezonra.

gyarmati_panka_edzes_kozben_04

Néhány napja még egy fantasztikus képet is közzétett közösségi oldalán, amin hódeszkájával egy lélegzetelállító figurát mutat be edzés közben.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Vasárnap reggel azonban rossz hírt közölt közösségi oldalán az egri születésű, kiváló hódeszkásunk, aki idén januárban alig 23 évesen első magyar hódeszkásként megnyerte a világkupát az Egyesült Államokban megrendezett úgynevezett slopestyle, azaz trükkös akadályversenyen.

Alig egy órája, posztjában azt írta: két napja egy esés során a kórházban kötöttem ki. A sípcsontom tört el. A törés közé pedig szilánkos darabok csúsztak be. Egy 3 órás műtéttel 7 csavarral és egy lemezzel tudták fixálni. A rehabilitáció egyre nehezebb, egyelőre meg felülni sem tudok. Próbálok erős maradni, de ez egy hosszú és kemény küzdelemnek ígérkezik…

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Pankának sajnos nem ez az első súlyos balesete: a bájos és szexi sportolónő úgy szerezte meg a világkupát idén februárban, hogy egy korábbi baleset miatt nyolc csavar és egy platinalemez volt a felkarjában.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Bár az újabb sérülése is nagyon komoly, de a korábbi felépülése ad reményt arra, hogy az erős és szívós egri leánykát (bár egy hosszabb rehabilitáció után) de újra trükközni láthatjuk a pályákon.

Úgy legyen, gyógyulj meg mielőbb Panka!

 

AJÁNLJUK MÉG

Újra (szex)bomba formában van egri sportolónk – fotók

Már kőkeményen edz a szezonra világkupa-győztes egri hódeszkásunk