Magáncélra használta az épületet.

Titokban tartott privát bulit, ezért azonnali hatállyal menesztették az egri Márai Látogatóközpont vezetőjét – értesült az Egri Ügyek.

A kirúgás tényét Scrob Andrea, a komplexum üzemeltetéséért felelős cég (Média Eger Kft.) ügyvezetője is megerősítette a hírportálnak.

Az indoklás szerint a Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont intézményvezetője magáncélra használta az épületet, de erről senkit sem tájékoztatott, illetve utólag sem jelentette a történteket.

„Ezzel a magatartással a munkaviszonyából származó lényeges kötelezettségét szándékosan megszegte, amely a munkaviszony további fenntartását lehetetlenné teszi. A Média Eger vezetése a Márai Szabadidőközpont intézményvezetőjének munkaviszonyát a mai nappal azonnali hatályú felmondással megszüntette”

– közölte az Egri Ügyekkel az ügyvezető.

A volt intézményvezető 2017 ősze óta dolgozott a Máraiban; felelőssége nagynak mondható, hiszen egy uniós projektből létrehozott komplexum üzemeltetéséért, biztonságáért és szakmai vezetéséért felelt. A Szépasszony-völgy bejáratánál található Kalandpark üzemeltetése is a feladatai közé tartozott – áll a portál cikkében.