Fotó: Keller Richárd
Fotó: Keller Richárd
Az ajándékokat maga Kiss Norbert, kétszeres Európa-Bajnok kamionversenyzőnk szállította Kápolnára, aki szintén elkötelezett az árva cicák iránt.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek a témában:

Tettekkel is bizonyították az Egri Szakképzési Centrum Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari szakgimnáziumának diákjai, hogy szívükön viselik az árva macskák sorsát. Kedden rengeteg macskaeledelt és meleg takarót adományoztak a nemrég kapuit megnyitó kápolnai Macskaárvaház számára, hogy kellemesebbé tegyék az gazdátlan és beteg cicák életét.

Fotó: Keller Richárd
Egy teherautó érkezett az adományokért a Keri udvarára  /Fotó: Keller Richárd

Bóday Pál, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke hírportálunknak elmondta, köszönettel és nagy örömmel fogadta a Kerisek nagylelkű adományait, melyek a legjobb helyre kerülnek.

Bóday Pál, a kápolnai Macskaárvaház küldetéséről és a Keris adományok sorsáról beszélt hírportálunknak:

 

A szép számban összegyűlt adományokat Magyarország egyik legeredményesebb gyorsasági autóversenyzője, a kétszeres Európa-Bajnok kamionversenyző szállította egy teherautóval Kápolnára.

Norbi a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja is, és már sok cicát mentett meg, legutóbb “eredeti” szakmájában, a hungaroringi versenyhétvégén. Többek között erről is beszélt az Egri Sztoriknak.