Nem érkezett még licit Boglárka (3) és Bence megsegítésére, ezért a jótékonysági árverés határidejét meghosszabbították, és még bőven kapható jegy a gálára is.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy elvesztette édesanyját két egri kisgyermek.  Édesanyjuk B. Tóthné Lakatos Edina, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájának biológia – kémia szakos tanára tragikus hirtelenséggel július 15–én, életének 34. évében váratlanul elhunyt.

Mivel a család nehéz anyagi helyzetbe kerül, az elhunyt tanárnő gyermekeinek, Boglárkának (3) és Bencének (2) a megsegítésére Márkus Róbert Zsolt pénzgyűjtést, árverést és gálát szervezett. 

Tájékoztatása szerint azóta sok magánszemély a legkülönfélébb módokon próbált segíteni a családnak, azonban a három hete indított jótékonysági árverésre még sajnos nem érkezett licit.

Az online árverésen Cseh Laci úszó dedikált pólójára, Herczeg István festőművész olajfestményére, vagy ami igazi csemege lehet országosan is: Decker Ádám válogatott vizilabdázó válogatott fürdőköpenyére, valamint 2 db vízilabda meccsre szóló VIP jegyre lehet licitálni, de hozzájuthatnak az érdeklődök prémium kategóriás egri borokhoz is. 

A licit határidejét ezért meghosszabította október 31-ig, íme a link, ahol licitálni lehet:

https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/kozlemenyek/bogi-es-bence-mosolyaert

A pénzgyűjtésen túl egy jótékonysági gálát is szervezett Márkus Róbert Zsolt, ami október 2-án lesz az egri Gárdonyi Géza Színházban olyan országosan ismert előadókkal, mint Csík zenekar, Szekeres Adrienn, Csézy, Kerekes Band. A gálára még bőven kapható jegy, bővebb információk ITT

Mind a jótékonysági gála, mind a licit teljes befolyt összege egy az egyben a családhoz kerül, mindenféle levonás nélkül.