Beizzították a grillt Egerben is – A nyitás előtti pillanatok az egri Burger Kingben
Keddtől már Egerben is várja a burgerek és wopperek kedvelőit a Burger King. 

Korábban már többször beharangoztuk, hogy a hosszú évek óta Egerben egyeduralkodó McDonald’s októberben komoly riválist kap, ugyanis a frissen grillezett húsairól híres Burger King éttermet nyit az Agria Parkban a Pizza7 helyén, közvetlenül a KFC mellett. 

örömmel jelentjük: az egri gyorsétterem beizzította grilljét kedd délelőtt és mostantól hétfőtől szombatig  9-től 21 óráig, vasárnap 9 től 20 óráig várja vásárlóit az Agria Park első emeletén.

A Burger King egyedisége abban áll a gyorséttermek között, hogy a színtiszta száz százalék marhahúst frissen készítik el nyílt tűzön grillezve. Módszerük oly annyira bevált, hogy – mint korábban megírtuk – már a “Meki” is fontolóra vette, hogy fagyasztottról szintén friss húsra vált, melyre 1973 óta nem volt példa.

A Burger King a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata és több mint 11 ezer étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval büszkélkedik.

A cég 300 ezernél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig 36 éttermünkben várják vendégeiket.