Fotó: Lénárt Márton
Mától beindul a meccsdömping: szombaton egy  jó erőkből álló ellenfelet kell legyőznie az egrieknek, majd hetekig komoly ellenfelekkel küzd meg Dabrowski Norbert és Petrovai Márton legénysége.

Idegenbeli bajnoki mérkőzéssel folytatódik a szezon a ZF-Eger férfi alakulata számára, szombat este ugyanis az E.ON OB I-es pontvadászat tízedik körében a PVSK-Mecsek Füszért jelenti az újabb akadályt.

Az elmúlt évektől eltérően, mégsem jelenthet sétagaloppot a Mecsek-aljai kirándulás, hiszen az aktuális rivális egyértelműen erősödött. Mindezt bizonyítja is a B-csoportban jelenleg elfoglalt negyedik pozíció, amivel az ötödik Honvédot megelőzve, perpillanat a felsőházban érezhetik magukat Lukács Gergelytanítványai.

Persze, öt forduló még hátra van az alapszakasz befejezéséig, a mieink pedig bizonyosan azon lesznek 2018 első bajnoki meccsén, hogy töretlen maradjon az eddigi remek sorozat. Nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy a sárga-kékek úgy vezetik csoportjukat, hogy eddigi összes találkozójukat megnyerték.

Az elkövetkezendő időszakban alaposan beindul a meccsdömping, a szerda-szombat ritmus hetekig komoly kihívást jelent majd Dabrowski Norbert és Petrovai Márton legénységének.

További részletekért klikk az egrivizilabda.hu portálra.

(Fenyves Balázs\egrivizilabda.hu)