Kápolnán találkozhatsz szombaton a nemrég történelmi győzelmet arató Kiss Norberttel – Videóinterjú

Bulvár, Kiemelt, Sport
Járt a pacsi Norbinak, hiszen ő volt a Slovakiaring egyeduralkodója //Fotó: Keller Richárd
Múlt hétvégén még a Slovakiaringen küzdött és aratott fölényes, történelmi(!) győzelmet a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző, most szombaton már Kápolnán találkozhatsz vele a Macskaárvaház Alapítvány jótékonysági rendezvényén. Sztárpilóta, veterán autók, adományozás: mondjuk a részleteket.

Kiss Norbert egy győzelmet és egy nyolcadik helyet szerzett a gyorsasági kamion Eb múlt szombati versenynapján Diósförgepatonyban (Orechová Poton), a Slovakiaringen múlt hétvégén. Hírportálunk médiapartnerként tanúja volt, ahogy elsőként nyert kamionos Eb-futamot Szlovákiában a kiváló szombathelyi pilóta.

Norbit kedvese, Márti is elkísérte a Slovakiaringre, hogy tanuja legyen történelmi győzelmének //Fotó: Keller Richárd

A vasárnapi első futamot a szombatihoz hasonlóan megnyerte, majd a záróversenyen fantasztikus küzdelemben harmadik lett a kétszeres Európa-bajnok, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája.

Hatalmasat küzdött Norbi a zárófutamon is a Slovakiaringen: az utolsó körben hajszálon múlt, hogy másodikként érjen célba //Fotó: Keller Richárd

Norbit, egy héttel a fantasztikus verseny után, azonban már más nemes feladatok várják. Július 22-én szombaton délután 2-kor a heves megyei Kápolna nevű kis faluban ugyanis megható ajándékozás lesz, ahol a Norbi nevével fémjelzett állatmenhely, a Macskaárvaház Alapítvány működik. Az egri Veterán Jármű Egyesület tagjai úgy döntöttek, egy rájuk jellemző, de a Macskaárvaház Alapítvány számára is hasznos ajándékkal lepik meg Kiss Norbiékat, ami nem más, mint egy éppen 25 éves, a veteránosok által saját kezűleg felújított Aprilia típusú robogó.

A különleges rendezvényen számos veterán járművet is elhoznak Kápolnára, amelyet bárki megtekinthet és az érdeklődő gyerekeket vinni is fogják velük. Az egri veteránosok egy gyönyörűen felújított Mercit is elhoznak, amit Kiss Norbi kipróbálhat.

Még több infóért klikkelj a formula.hu cikkére.

Tekintsd meg a Slovakiaringen Kiss Norbival készített interjúnkat, melyben mesél a cicák iránti szeretetéről, a Macskaárvaház Alapítvánnyal való első találkozásáról, és arról, hogy milyen esélyekkel vág neki az augusztusi magyar kamionfutamnak. 

 

Vélemény, hozzászólás?