Hivatalos: Régóta várt világhírű étterem nyílik Egerben

Belföld, Kiemelt
Lassan egy éve várunk rá, most azonban egyértelmű bizonyíték van arra, hogy városunkba jön a világhírű étteremlánc.

Régóta szóbeszéd városunkban, hogy “hamarosan” egy világhírű étteremhálózat jelenik meg Egerben. Korábban mi is cikkeztünk róla , de a mai nap igazi fordulópont: az Egri Napok ugyanis úgy szemfülesen felfedezte, hogy az Agria Park most felvette üzletlistájára az éttermet, így alighanem célegyenesbe ért az a bizonyos nyitás.

Tehát a KFC, Burger King, Decathlon, H&M, Fressnapf és Kik után a Nordsee is tiszteletét teszi Egerben: az Agria Park földszintjén, a Cafe Frei mellett nyitja meg egri éttermét. A hab a tortán, hogy az étterem egy Strandcafé kávézórésszel is kibővül.

Szóval Eger kicsit “tengerparti várossá” válhat a legendás Nordsee-nek köszönhetően.

Az étterem és snackbár mind a szendvicsekhez, mind pedig a meleg ételekhez kizárólag filét használnak: a szendvicseinkben lévő sült hal és az éttermeik kínálatán szereplő sült alaszkai tőkehal olyan halfiléból készül, melyet a kifogást követően a halászok filéznek és tömbökben lefagyasztanak, megőrizve a halak minőségét és frissességét.

Persze a tradícionális halételek mellett más tengeri herkentyűket (például garnélarákot) is kínálnak, és azok számára is tartogatnak finomságokat, akik csak beugranak hozzájuk: friss snackeket és ropogós salátákat szolgálnak fel. 

Ha meglesz a nyitás pontos időpontja, természetesen közöljük. 

EZ IS ÉRDEKELHET

Újabb üzletlánc érkezik Egerbe

Ezek a világmárkák érkeznek Egerbe hamarosan