Lo­pott au­tó­val szelfiz­get­tek a he­lyiek Eger­ben – videó

Bulvár
Fotó: agriatv.hu

Egy Eger-pa­takba gu­rult autó vált a héten a me­gye­szék­hely lát­vá­nyos­sá­gává, míg a tulaj haza nem szál­lít­tatta jár­gá­nyát.

Napokig állt félig az Eger-patakba borulva egy piros autó, látszólag gazdátlanul. A kocsi hamar a helyiek kedvencévé válva, akik jó mulatságnak tartották, és szelfizni járkáltak a kocsihoz. Később derült csak ki, hogy a tulajdonos nem messze lakik, és valószínűleg tolvajok juttatták a mederbe autóját. A feltételezés szerint kiengedhették  a kéziféket, a járgány megindulhatott, és így került a mederbe.

A tulajdonos nem csak a lopáson, hanem a helyiek hozzáállásán is kiakadt, szerinte ugyanis fényképezgetés helyett segíthetett is volna valaki neki. A férfi azt mondja, nem valószínű, hogy feljelentést tesz, szerinte úgysem lenne meg az elkövető. A járművet végül egy helyi cég két munkagéppel szedte ki a patakból, és adta vissza tulajdonosának.

Az agriatv.hu úgy tudja: múlt hétvégén került a patakba kocsi, melyet hétfő délután , a Bódi művek 2 gépe segítségével emeltek ki Felnémeten. Tekintsd meg az Agria TV videóját a mentésről:

A kocsi tulajdonosa szerint a járművet valószínűleg el akarták lopni, az ugyanis a patakparton állt, több kocsival együtt. Gondolkozik a feljelentésen, de szerinte nehéz lenne megtalálni az elkövetőt.

(ripost.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?