Ezzel a lépéssel az online szolgáltatásuk még karácsony előtt az ország mintegy 500 pontján lesz elérhető 1,9 millió háztartás számára.

Újabb településeken szállít házhoz a Tesco két hét múlva. A zalaegerszegi, a szolnoki, valamint a békéscsabai régió mellett Egerben is bevezetik új szolgáltatásikat – adta hírül honlapján a brit élelmiszerlánc.

A Tesco úgy érzi, ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy a járványhelyzetben minél több család tudja biztonságosan, gyorsan és kényelmesen beszerezni az ünnepi időszakban szükséges termékeket.

A vásárlók a Tesco honlapján vagy Androidon és iOS-en is elérhető mobiltelefonos alkalmazáson keresztül tudnak bepakolni a virtuális kosarukba több mint 13 ezer féle termék közül válogatva. A bevásárlási asszisztensek a kiválasztott termékeket az újonnan bekapcsolt városok hipermarketeiben készítik össze.

Az érvényben lévő korlátozásokkal összhangban a Tesco az új területeken is biztonságos kiszállítást garantál. A házhozszállítás este 22 óráig kérhető, akár érintésmentesen is, a Click&Collect keretében pedig személyes átvétel is választható a hipermarketek parkolójában található átvételi ponton, amelyek este 20 óráig tartanak nyitva. Az áruházlánc azonban arra kéri a vásárlókat, hogy a kijárási tilalomra tekintettel lehetőleg este 19 óráig vegyék át megrendeléseiket.

(tesco.hu)