A pénzügyi szabadságot nagymértékben elősegíti a Gránit netbank és a MagNet netbank elérhetősége.

Az elmúlt másfél évben egyébként is kiemelt jelentőséggel bírt az ügyintézés felgyorsítása, online elérhetősége. A pandémia idején bebizonyosodott, hogy számos olyan terület létezik, melyek esetében a webes ügyintézés is maximálisan megállja a helyét.

Nem véletlen, hogy a netbankos tevékenységek száma legalább olyan ütemben felgyorsult, mint a vásárláskor történő kártyahasználat gyakorisága. De mire is használja a mai kor embere leginkább a netbankot? Milyen új lehetőségeket kínálnak a hitelintézetek? S miért érdemes netbankon keresztül figyelemmel követni pénzügyeink alakulását? Cikkünkben ilyen kérdésekre keressük a válaszokat.

Sorban állás maszkban? Nincs mindig szükség rá!

Néhány évvel ezelőtt még teljesen életidegen volt a magyarok számára az, hogy a távol-keleti országokhoz hasonlóan maszkot viseljünk. Aztán megérkezett a világjárvány, és a maszk- legyen az bármilyen típusú is-, a mindennapok szerves részévé vált. Van, aki minden gond nélkül viselte, és a kezdeti feledékenységet gyorsan maga mögött hagyta a rutinná válás. Bár aktuálisan nem kötelező zárt terekben maszkot hordani, de a bankfiókokban való sorban állást így sem kedvelik sokan.

Főleg így van ez aktuálisan, amikor a lakáshitelek, a családtámogatási rendszerek a szokásosnál is többeket vonzanak a hitelintézetekhez. A Zöld Otthon Lakáshitel új távlatokat nyit meg a környezettudatosan gondolkodók számára, de a hagyományos CSOK, az állami kamattámogatású hitelek szintén nagy népszerűségnek örvendenek a Gránit Banknál. Ugyanakkor a Gránit netbank számos olyan lehetőséget is kínál, melyhez még az otthon kényelmét sem kell elhagyni.

 

Gránit VideóBank: ügyintés otthonról

A modern kor maga után hozta a Gránit VideóBank megjelenését. Ma már tehát nem csak a Gránit netbank kínálta lehetőséggel élhetsz, hanem ügyintézéseid kapcsán is választhatod az online felületet. A VideóBankon keresztül bankszámlát nyithatsz, információhoz juthatsz, de lakossági állampapír vásárlására is lehetőséged nyílik. A Gránit ügyfeleként a hitellehetőségekről is tájékozódhatsz, sőt, előzetes hitelbírálatra is mód kínálkozik.

Gránit netbank: bankolj néhány kattintással

A webes ügyintézés, az online vásárlás, a mindennapi kifizetések és utalások intézése mind egyszerűbbé váltak. A Gránit netbank éppen úgy jó választásnak bizonyul e célból, mint a MagNet netbank, ahol szintén számlát nyithatsz online, VideóBankon keresztül. A megoldást egyre többen választják, akiknek nincs idejük, energiájuk arra, hogy a bankfiókot személyesen keressék fel. Az online intézhető ügyek a megfelelő azonosítást követően mind szélesebb körben állnak rendelkezésre.

Életkezdés a MagNet Bank hiteleivel

Lakásvásárlás előtt állsz? Az otthonteremtést már a gyermekvállaláshoz kötött kedvezményekkel társítanád? A MagNet Bank hitelei között mindenki megtalálhatja az elvárásainak és lehetőségeinek egyaránt megfelelő megoldást. A tapasztalatok azt mutatják, hogy fiatalon, az ideális szülői háttér nélkül szinte lehetetlen jó ideig az otthonteremtés. Az albérletre elszórt pénz pedig csak tovább nehezíti a hitelfelvételhez szükséges önerő összegyűjtését.

 

Érdemes viszont tudni, hogy az aktuális hitellehetőségek száma egyre inkább bővül, ráadásul pénzügyeit online figyelemmel követése a takarékoskodásban is sokat segíthet. A MagNet netbank használatával folyamatosan nyomon követheted, mire költesz a legtöbbet, mely területeken lehetne visszavenni a kiadásokból, és milyen módon érhetnél el nagyobb havi megtakarítást. A felelős pénzügyi döntések meghozatalához a Gránit Netbank és a MagNet netbank nagy segítséget jelenthet, korosztálytól függetlenül.