“Felszentelték” a Bárány-uszoda nagymedencéjét az egri sportolók

Kiemelt
Birtokba vették az Egri Vízilabda Klub utánpótlás játékosai a nyolc pályás, ötven méteres két méteres vízmélységű nagymedencét.

Bárány Attila a beruházás projekt menedzsere az egrivizilabda.hu portálnak elárulta: nagy örömmel konstatálta, hogy – ha ideiglenes jelleggel is -, de újra élet költözik a létesítménybe. Azt kérte az Egri Vízilabda Klub edzőitől, hogy amikor csak lehetőség nyílik rá, töltsék meg tartalommal a régi új uszodát, hogy minden olyan probléma kiderülhessen, amit ebben a fázisban még javítani lehet.

Fotó: egrivizilabda.hu
Fotó: egrivizilabda.hu

A beruházás első üteme készült el, de mint mondta, szeretnék mielőbb a még hátra lévő munkálatokat is elkezdeni. Ekkor újra fel kell függeszteni a használatot elsősorban biztonsági okokból, a munkavédelmi szempontok alapján. Azt azonban már nagy jelentőségűnek tartja, hogy addig is vízilabdázóktól lesz hangos a Bárány uszoda nagymedencéje.

Lugosi Dénes az Egri Termál Kft. ügyvezető-igazgatója a portált arról tájékoztatta: megérkezett a szakhatóságoktól az ideiglenes használatba vételi engedély, ami azt jelenti, hogy korlátozott próbaüzem során a legfontosabb feladatok végrehajtását fogják tesztelni. Ettől várják azt, hogy a felmerülő újszerűnek mondható feladatokra felkészülhessenek, s a végleges üzem során, ez már ne jelentsen problémát. Ezért – egyeztetve Eger megyei Jogú Város szakembereivel – , döntöttek úgy, hogy az egri vízilabda sportnak visszaadják, ha csak ideiglenes jelleggel is a nagymedencét. Az ügyvezető, azért hangsúlyozta az ideiglenes jelleget, mert mint elmondta, mindent elkövetnek, hogy az Egri Vízmű Sport Klub beruházásában történő beruházás folytatódjon és az eredeti terveknek megfelelően mielőbb befejeződhessen.

Még több képet és a teljes cikket ITT éred el.

 

Vélemény, hozzászólás?