Fotó: Keller Richárd
A hideg idő és a szemerkélő eső ellenére sokan voltak kiváncsiak Egerben a Rádió 1 sztárjaira, Sebestyén Balázsra, Rákóczi Ferire és Vadon Janira, akik hozták is rendesen remek formájukat, és fantasztikus hangulatot teremtettek őszi roadshowjuk egri állomásán csütörtökön.

Magyarország leghallgatottabb műsorának sztárjai látogattak Egerbe csütörtökön, hogy csaknem egy év után ismét találkozzanak egri rajongóikkal, immár a Rádió 1 színeiben.

A rideg időjárás ellenére sokan “elzarándokoltak” a Gárdonyi térre, hogy élőben láthassák kedvenceiket, Sebestyén Balázst, Rákóczi, Ferit és Vadon Janit, akik hozták is szokásos bombaformájukat. A vidám hangulatú egri élő kitelepülésre egyébként sok egri diák is “kilógott” jófej osztályfőnökük, vagy iskolaigazgatójuknak köszönhetően.

Ilyen “őrült”, vidám pillanatokkal ajándékozták meg Balázsék az egriekeket. Tekintsd meg fotógalériánkat az eseményről (cikkünk utána folytatódik):

Az élő műsor közben természetesen nem ültek a “srácok” a babérjaikon az üvegkalitkában, hanem folyamatosan “vegyültek” az esőben ázó egriekkel: szelfiztek és autogramokat osztogattak a téren összegyűlt népes közönségnek.

Minden rajongó kérését teljesítették Balázsék //Fotó: Keller Richárd

Az egri műsor különlegessége volt, hogy Balázsék először szólaltatták meg Demcsák Zsuzsát nagy vihart kavart tévés szereplése óta. A leghatározottabban tudom mondani, hogy nincs semmilyen alkoholproblémám, csupán kikészültem a párommal való szakítás miatt – árulta el Demcsák.

Az egri élő kitelepülés bővelkedett vicces eseményekben is: mivel Egerben Vadon Jani “húzta a rövidebbet”, azaz őt választotta közfelkiáltással a közönség, neki kellett tojáspárbajt vívnia egy hallgatóval.

Nem kímélte magát Jani a tojáspárbajban // Fotó: Keller Richárd

Az egyik szünetben Rákóczi Feri hírportálunknak arról mesélt, “helyén van-e” műsorvezetőtársaival a Rádió 1-nél, ki vette rá arra, hogy lefussa a Los Angeles Marathon-t, hogyan érzi családjával új otthonában Velencén, és meglepő vallomással rukkolt elő, amikor Vadon Jani a karjaiba vetette magát váratlanul. Íme az interjú:     

EZT A CIKKÜNKET OLVASTAD MÁR?

Csúcsformában voltak “Balázsék” Egerben – fotó, videó