Már nem kell sokat várnia a divatos és minőségi ruhák híveinek, a frissen fogott tengeri hal és a grillezett marhahús iránt elkötelezett ínyenceknek, valamint a házi kedvenceiket kényeztető gazdiknak, mert négy világmárka őket fogja célba venni városunkban.

Világmárkák tekintetében tavaly sokat javult a helyzet Egerben, hiszen decemberben éttermet nyitott végre egy igazi nagyágyú, a KFC az Agria Parkban, pár nappal előtte az Reinpold’s KOLBice is megvetette lábát városunkban, egy hete pedig arról számoltunk be, hogy a Háda is üzletet nyitott a Felsővárosban, ráadásul az Euronics is új üzlethelyiségben várja újra a vásárlókat.

Persze ez még semmi ahhoz képest, ami néhány hónapon belül várható Egerben: az egrinapok.hu kiderítette nemrég, hogy valóságos világmárka-invázióra számíthatunk: négy népszerű brand is beveszi városunkat.

Illusztráció: Keller Richárd

Friss hús lesz városunkban a Burger King

A hosszú évek óta Egerben egyeduralkodó McDonald’s várhatóan év végén komoly riválist kap, ugyanis a frissen grillezett húsairól híres Burger King – az egrinapok.hu értesülése szerint – éttermet nyit az Agria Parkban a Pizza7 helyén, közvetlenül a KFC mellett. A világhírű étteremhálózattól megerősítést kértünk emailben az egri helyszínről, illetve érdeklődtünk a nyitási időpontról, de csak későbbre ígértek tájékoztatást, úgyhogy ez az információ egyelőre csak “tájékoztató jellegű”.

A Burger Kinget nem kell különösebben bemutatni: egyedisége abban áll a gyorséttermek között, hogy a színtiszta 100 százalék marhahúst frissen készítik el nyílt tűzön grillezve. Módszerük oly annyira bevált, hogy mint korábban megírtuk, már a “Meki” is fontolóra vette, hogy fagyasztottról szintén friss húsra vált, melyre 1973 óta nem volt példa.

Bővebb Burger King-es információkért klikk IDE.

Eger “tengerparti várossá” válhat a legendás Nordsee-nek köszönhetően

Aki rajong a tenger gyümölcseiért, annak remek hír, hogy a friss halakra, garnélarákokra és különleges salátákra specializálódott legendás Nordsee is megtiszteli városunkat szintén az Agria Park emeletén.

Az étterem és snackbár mind a szendvicsekhez, mind pedig a meleg ételekhez kizárólag filét használnak: a szendvicseinkben lévő sült hal és az éttermeik kínálatán szereplő sült alaszkai tőkehal olyan halfiléból készül, melyet a kifogást követően a halászok filéznek és tömbökben lefagyasztanak, megőrizve a halak minőségét és frissességét.

Persze a tradícionális halételek mellett más tengeri herkentyűket (például garnélarákot) is kínálnak, és azok számára is tartogatnak finomságokat, akik csak beugranak hozzájuk: friss snackeket és ropogós salátákat szolgálnak fel. Már alig várjuk. Ha a nyitás időpontját megszereztük, máris közöljük.

Bővebb információkért klikk IDE.

A házikedvencek Fressnapf üzletben vásárolnának

Legyen a háziállatod macska, kutya, kisemlős, madár, hal vagy hüllő egy biztos: jelentősen javulni fog az életminősége, mert önálló üzletet nyit Egerben a Fressnapf (persze nyitási időpontot és a helyszínt még ők sem árulták el. A minőségi álletfelszerelésre és állateledelre specializálódott cég egyébként Magyarországon 15 éve van jelen 43 áruházzal és nem tudni miért, de eddig még Eger nem került fel a térképükre. Mindegy, jobb későn mint soha, idén év végéig szinte biztos, hogy pótolják elmaradásukat. A lényeg, hogy igazi háziállat szakértővel lesz dolgunk, mert a cég mindennel foglalkozik, aminek köze van a háziállatokhoz. Mindegy hogy meleg-, vagy hidegvérű házi kedvencről van-e szó az olcsó, akcióstól a borsos árú prémium márkákig kínál állateldeleket, fekhelyeket, szállítóboxokat, nyakörveket, játékokat stb. Ha szerencsénk van, kisállat kozmetikát és kutyaiskolát is alapít Egerben a cég, akárcsak Budapesten.

Még több Fressnapf infóért klikk IDE.

A legjobb áron hozza el a legújabb divatot és legmagasabb minőséget Egerbe a H&M

Legalábbis ezt ígéri a cég a honlapján. A ruhák, cipők és kiegészítők széles választékát gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt kínáló világmárka egri üzlete – az egrinapok.hu információja – szerint a Tesco hipermarket üzletsorán nyílik meg. Természetesen a nyitási időpont ennél az üzletnél sem ismert, de a munkatársak toborzása már elkezdődött, így a KFC egri megjelenésének gyakorlata alapján legkésőbb november-decemberben várható az átadás.

Egy biztos: vásárlás szempontjábal nagyon gazdag és izgalmas lesz az év vége. Amint friss infónk van, azonnal közöljük.