Fotó: vezess.hu
Fotó: vezess.hu

Korábban már beszámoltunk arról, hogy idén elmarad az Eger Rally, nemrég a a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség egy közleményben  

Íme a közlemény:

“A felmerült kérdésekre reagálva, a korábbi sajtóhírek, félrevezető nyilatkozatok és találgatások tisztázása, valamint a tisztánlátás érdekében, ezúton hozzuk minden érdeklődő tudomására, hogy az Eger Ralit 2017. évben, annak korábbi szervezője a LAROCO MOTORSPORT KLUB VESZPRÉM, pénzügyi és sportszakmai garanciák hiányában nem tudja megrendezni. A LAROCO MOTORSPORT KLUB VESZPRÉM képviselője, az évadnyitó futam megrendezésének lehetőségével, valamint a CEZ (Central European Zone) futamunk lebonyolításának jogával nem kívánt élni, azt a Miskolc Rallye szervezőjének adta át.

Szeretnénk kiemelni, hogy az Eger Rali rendkívül fontos, mind szakágunk, mind az MNASZ, mind pedig a Rallyesport számára, így az elkövetkező napokban az MNASZ vezetősége felveszi a kapcsolatot Eger város vezetésével és közösen megkezdjük az előkészítő tárgyalásokat, egy 2018. évi Eger Rali megrendezésének lehetőségeiről, hiszen ez a verseny mind a versenyzőink, mind támogató partnereink, mind a szurkolóink, mind pedig Eger város vezetése számára évről évre kiemelt helyen szerepel a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség naptárában.”