Egy praktikus újítással is készül a FESZT!Eger, amely június 1-én rajtol majd a Music Hungary zenei-szakmai konferenciával. 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy idén Pünkösd hétvégéjén, június 1-én nyitja a fesztiválszezont a Feszt!Eger. Tóth Tibor, főszervező szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: három színpadon három nap alatt 30 fellépő, a magyar pop-rock színe java szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A nyitónapon – csütörtökön – például a Fran Palermo és a Punnany Massif koncertjén lötybölhetjük a rozéfröccsöket, aztán – a teljesség igénye nélkül – lesz Vad Fruttik és Kiscsillag, Belga, Ganxsta Zolee és a Kartell, Halott Pénz, Budapest Bár, Szabó Balázs Bandája, PASO, Honeybeast…és sokan mások.

Íme a végleges line up:

FESZT!EGER fellépők

Egy praktikus újítással is készül a FESZT!Eger. Csábítva a fővárosi fesztiválozókat idén már egy Budapest-Eger-Budapest járatot is indít. A bulibusz délután indul a fővárosból és hajnalban hozza vissza a fesztiválozókat. Emellett egy környezettudatos megoldást is kínál az utazásra a FESZT!Eger. Az Oszkár telekocsival karöltve lehet majd közösen autókázni Egerbe. Az Oszkár és a Feszt!Eger egy közös játékot is indít, melynek lényege, hogy páros fesztiválbelépőt sorsolnak ki azok között, akik az Oszkár vagy a fesztivál FB oldalán kirakják az „Én @Oszkár telekocsival megyek” posztot.

Fotó: feszteger.hu

A Music Hungary szakmai konferenciával indít tehát június eleji fesztiválhétvége. A hazai szakma legnagyobb összejövetelén több izgalmas téma kerül majd terítékre. Elsőként az átalakuló rádióspiacot járják majd körbe az iparág képviselőivel. „Hollywoodba magyar zenét? – A filmipar, mint példa és lehetőség” címmel ígérkezik majd egy izgalmas beszélgetés, majd a Showbusiness az élőzenében témakört vitatjuk meg több magyar híresség társaságában. Egy másik panelben beszélgetést hallhatunk a könnyűzenei exportprogramokról Magyarországon, de terítékre kerülnek az NKA források és jövőkép is.

AJÁNLJUK MÉG

Feszt!EGER 2017 – Megvannak a fellépők, és így szerezheted be a legolcsóbb jegyet – Videó