zsivany_egyes
Hétvégén tartották a Los Angeles-i Pantages moziban a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet világpremierjét, a Disney által készített filmtől – a beszámolók szerint – sokan beájultak. 

Felállva tapsoltvák és ujjongták végig a film végén lepergő stáblistát az Angyalok Városában a szombati esti premiert a nézők. Az egyik leghíresebb amerikai magazin, a Variety szerint minden várakozást felülmúlt a Zsivány Egyes, melyet sok rajongó a Birodalom visszavághoz és a Piszkos tizenkettőhöz hasonlított annak váratlan fordulatai és pörgős akciójelenetei miatt.

Rogue One: A Star Wars Story..Ph: Film Frame ILM/Lucasfilm..© 2016 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.

A Twittert is elárasztották a filmet dicsérő vélemények: sokan azt írták, hogy eleve magas elvárásaikat is túlszárnyalta a Zsivány Egyes, amely nagyon szórakoztató intenzív, és könyörtelen, mert tele van meglepő fordulatokkal és kőkemény akciójelenetekkel. Sokan voltak olyanok is, akik minden idők legjobb Star Wars filmjeként jellemezték a Diseny alkotást.

A Zsivány Egyes olyan Star Wars-történetet mesél el, aminek tudjuk a végét: a lázadók egy hírszerző csoportja megkaparintja a Birodalom csodafegyverének tervrajzait.

Az első kritikák ma este jelennek meg az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig szerda hajnalban közlik az első filmkritikákat.

Csütörtöktől az Agria Moziban is látható lesz a Zsivány Egyes, jegyet azonban már csak személyesen lehet vásárolni az Agria Mozi jegypénztárában 12 óra és 20 óra között.