Bár soványabb és slamposabb az egri zenészekkel készült képen az állítólagos “Erzsébet királynő”, mégis tényként, “rendkívüli hírként” közölték a “nagy találkozást” az egri online pártlapok.

Gonda László, az Egri Zenészek Egyesületének elnöke, valamint Báder Ernő, kétszeres megyei Príma díjas zenész és zenekarvezető egy “különleges és szenzációs fotót” osztott meg az egyesület Facebook oldalán szerdán.

A képen “Erzsébet királynővel” pózolnak büszkén, mellyel kapcsolatban az alábbi kommentet írták:

“Koncert előtt…huh..nagy megtiszteltetés😆”

Bár a komment végén röhögő fejek vannak, ráadásul a fotón “Erzsike néni” láthatólag kicsit slampos, meggyötört és sovány, valamint úgy tűnik, aznap a “stylistja” is csúnyán megszívatta a Disney hercegnős diadémmal, két online pártlap a fideszes Eger Hírek és az lmp-s Egri Ügyek tényként és kiemelt hírként tálalta a “nagy” találkozást.

Nyitrai Zsolt fideszes bulvárportálja, az Eger Hírek például rendkívüli hírként közölte (melyet egyébként az lmp-s Egri Ügyek is (szokásával ellentétben) kritika nélkül átvett.

Erzsébet királynő egyébként nem szokott csakúgy “civilekkel” vegyülni (bocs, László, Ernő) 🙂 és minden nyilvános eseményen kalapot visel, úgyhogy mi csak annyit fűznénk hozzá: SZÉP VOLT LACI, ERNŐ és GOD SAVE THE EGER HÍREK ÉS EGRI ÜGYEK! 🙂