Szívszorító levelet kapott hírportálunk. Aki tud, kérjük segítsen a tragikus sorsú családon. 

“Mély megrendüléssel és együttérzéssel tudatjuk az egri polgárokkal, hogy kedves kolléganőnk, barátunk, B. Tóthné Lakatos Edina, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájának biológia – kémia szakos tanára tragikus hirtelenséggel július 15–én, életének 34. évében váratlanul elhunyt.

Maga után hagyva szerető férjét, aki szintén az Eszterházy Egyetem oktató munkatársa, valamint két csodás pici gyermekét, Boglárkát, aki 3 éves, és a 2 éves kisfiát, Bencét.

A rendezett körülmények között élő egri pedagógus házaspár az életük elején járt. Tervezték a közös jövőjüket. Hitelt vettek fel. Edina tragikusan váratlan halála nem kizárólag szinte feldolgozhatatlan lelki terhet ró a család minden tagjára, hanem mindemellett nagy anyagi létbizonytalanságot is.

Kérünk minden jó érzésű, segíteni tudó, és segíteni akaró embert, hogy a két kisgyermek megsegítésére adakozni szíveskedjenek, és értesítsék erről azon ismerőseiket, akikről feltételezik, hogy szintén tudnak segíteni.

Az özvegy férj, B. Tóth Szabolcs bankszámlaszáma:

Raiffeisen Bank 12033007-01096983-00100007

A pénzadományon túl bármi olyan szolgáltatást, tárgyi ajándékot szívesen fogad a család, ami megkönnyítheti a két kisgyermekes család további életvitelét.

Segítő hozzáállásukat tisztelettel megköszönve, a mélyen megrendült család, a kollégák és a barátok nevében!”