Fotó: Police.hu
Fél kilogramm fehér kristályos kábítószergyanús port találtak a rendőrök járműellenőrzéskor Gyöngyösön. A megrendelőt és a szállítót is elfogták a helyszínen a gyöngyösi rendőrök.

 

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő és Körzeti Megbízotti Alosztályainak munkatársai 2018. február 6-án délután, a gyöngyösi Atkári úton ellenőrzés alá vontak két, arra közlekedő járművet.

Azok átvizsgálásakor az egyikben több mint 500 gramm fehér kristályos kábítószergyanús port találtak a rendőrök.

Fotó: police.hu

A helyszínen kiderült, hogy a járművet vezető férfit, a másik autóval mögötte közlekedő Cs. László kérte meg az anyag szállítására.

A rendőrök mindkét férfit elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol V. Ferenc 25 éves gyöngyösi és a 30 éves gyöngyösoroszi lakost új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki.

A gyanú szerint a közel egymillió forint értékű új pszichoaktív anyagot Cs. László értékesíteni akarta, így őt őrizetbe vette a nyomozó hatóság és egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság 2018. február 9-én elrendelt.