Gőzerővel szervezik a 30. Miss Hungary 2020 jubileumi rendezvényét – tájékoztatták hírportálunkat a szervezők.

Idén a Gödöllői Királyi Kastély ad otthont december 12-én a jubileumi 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének (A pandémia miatt hozott intézkedések azonban a nemzeti szépségverseny döntőjét is várhatóan későbbre halasztják, ha 30 napnál tovább tart a veszélyhelyzet).

A rendezvényen meghatározó lesz az évfordulót jelző 30-as szám: Hazánk legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában – és nagy létszámú, szakemberekből és támogatókból álló zsűri dönt arról, kinek a fejére kerüljön a két királynői korona, kik képviselhetik hazánkat a Miss Hungary szépségkirálynőjeként a nemzetközi porondon. 

A verseny nagy hangsúlyt helyez a női szépség, a nőiesség bemutatására, de mindezt a nemzeti értékekkel ötvözve, hogy illeszkedjék a helyszínhez, a Gödöllői Királyi Kastélyhoz. Mindez egyfajta időutazáson keresztül jelenik meg, kiemelve az életmód, az egészség és a természetvédelmének a fontosságát. Ezen fő gondolatok mentén szeretnének olyan üzeneteket eljuttatni a nőkhöz, amiket a mindennapokban egyaránt hasznosítani tudnak a fiatalabb és az idősebb generáció képviselői is. A verseny során Erzsébet királyné világa összekapcsolódik a modern digitális világgal, mely most egyre nagyobb szerepet kap a jelenlegi helyzetben.

A Miss Hungary 2020 döntője a tervek szerint a közönség számára nyitott rendezvény lesz, a biztonsági szabályok és előírások betartása mellett. Szeretnénk ha minél többen eljönnének, és megnéznék a Gödöllői Királyi Kastélyt és a Díszteremben Erzsébet királyné koronázási ruhájának rekonstrukcióját, illetve a koronázási ékszerek hiteles másolatait is.

Nekünk Heves-megyeieknek is lesz érdekeltségünk a megmérettetésen egy huszonhárom éves hölgy által. Mága Alexa Nagyfügeden é,l és jelenleg a Nemzeti Útdíjfizetési Zrt.-nél dolgozik. Részletes életrajz a fotó után következik.

Mága Alexa kozmetikus végzettséggel is rendelkezik, de csak hobbi szinten szokott a szakmával kapcsolatos tevékenységeket folytatni, baráti körben. Szabadidejét legszívesebben a szabadban tölti, hobbija a természet képek fotózása, illetve a festészet. Emellett imád mindenféle sütemény recepteket kipróbálni, új ízeket alkotni.

Ez az első szépségverseny, amelyen részt vesz, bár már kiskora óta nagy álma volt, hogy egyszer korona kerüljön a fejére és hazánkat képviselhesse egy világversenyen.

Azzal, hogy idén bekerült a Miss Hungary döntőjébe igazából már úgy érzi valóra is vált az álma, hiszen

“a gödöllői kastély falai közt és Sisi rekonstruált ruháiban, minden versenytársammal együtt valódi királynőnek érezhetjük magunkat 

– fogalmazott Alexa.

Személy szerint szeretném képviselni a visszafogott nőiesség mellett, a háziasságot és a természetességet is – tette hozzá a nagyfügedi szépség.

Kíváncsian várjuk a junileumi versenyt, hajrá Alexa!