Minden egri gyerek számára a nyár legnagyobb dobása lehet, ha úgy dönt, hogy nem elégszik meg a fagyizással a Dobó téren, vagy akár egy napközis táborral a várban. Egy bentlakásos tábor teljesen más élményt nyújt. Önállóságra szoktat és mindemellett hatalmas szabadságot is ad. A gyerekek jó része bátran belevág egy ilyen kalandba. A szülők is támogatják, ha úgy érzik, hogy csemetéjük biztonságban és főleg hasznosan tölti az idejét. Kecskeméten működik a táborok tábora, Magyarország egyik legnagyobb bentlakásos gyerekfesztiválja.

Egy jó tanács: kérdezz és kérj bátran! A táborban semmi sem lehetetlen. A harmincéves tapasztalattal rendelkező táborszervezők mindenre megpróbálnak megoldást találni. Ha zöld táboros szobatársad a délelőtti foglalkozáson látott izgalmas ragadozó madarakról mesél, ne búsulj, nem maradsz le róluk! Minden meghívott vendég a táborban marad délután is. A játékszoba egész nap nyitva áll, a filmklubot és a forgatást nem csak a médiások élvezhetik.

Később sem unatkozhatsz, vacsora után már az esti programra készülnek a kékek, a pirosak, vagy a sárgák. Vetélkedőkön, sorversenyeken dől el, milyen színű csapat a legelszántabb és a legösszetartóbb. A csapatnak minden tagra szüksége van. Nem baj, ha nem te vagy a leggyorsabb, de lehet, hogy te oldod meg leghamarabb a logikai feladványt. Az első napon kapott színes kendőd örök emlék marad.

Talán már benned is felmerült a kérdés: oké, jól hangzik, de hol fogok aludni és mit fogok enni? Nos, nincs gáz: a kecskeméti egyetem kampuszán kétágyas, zuhanyzós szobákba költözhetsz be. Ha ismerőssel érkezel, egy szobában lehettek, még ha különböző órákra jártok is. Egyedül is érkezhetsz, az animátorok megtalálják neked a hasonló korú és érdeklődésű szobatársat.

Kajaügyben sem kell aggódnod. Reggeli, ebéd, vacsora alap. Ezen kívül korlátlan gyümölcs- és zöldségfogyasztásra van lehetőséged. A tábori büfé csoki- és fagyikészlete sem elhanyagolandó tényező. Ha este 10-kor tör rád a farkasétvágy, csak szólsz, és pár percen belül előkerül egy szendvics. Igen, van pizza is!

Ne várj sokáig, klikkelj a honlapra, és irány a tábor!

Tesód jön?

 

 

Tánctábor:

Cirkusztábor:

Drónépítő tábor: