Fotó: Borzi Vivien

 Magicz Mirtillnek szurkolhatunk a ma esti Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntőjében.

Ma este tartják az idei Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntőjét, amelyet élőben sugároz a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

A hazai és nemzetközi sztárokat is felvonultató show 19 óra 30 perckor kezdődik, melyben 2016 után újra egri érdekeltség is lesz: a gyönyörű Magicz Mirtill bár mezőkövesdi, de az egri egyetementanul.

A Rogán Cecília és Sarka Kata által szervezett verseny honlapján Mirtill így vall magáról:

“Mezőkövesden lakom, Egerbe járok egyetemre, óvodapedagógus szakra. A párommal élek, aki focista, így én is rajongom a labdarúgásért.18 évesen önálló életet kezdtem. Céltudatos lánynak tartom magam,  a sütés-főzés és a sminkelés a hobbim.”

Fotó: Borzi Vivien/ MédiaKlikk

A döntő alatt mi, nézők is kioszthatunk egy elismerést: IDE kattintva szavazhatunk Magyarország legszebb mosolyára is.

Hajrá Mirtill!

A versenyről

A Miss World a világ legnépszerűbb és legnézettebb szépségversenye, több mint 140 országban van jelen. Ez a megmérettetés nem csak a külső szépségről szól, hanem a természetes és harmonikus nőről, motivációról, belső tartásról, tehetségről, álmok megvalósításáról és lehetőségről.

A magyar “verziót”, a Miss World Hungary-t Rogán Cecília és Sarka Kata közös vállalkozása, a Nakama & Partners szervezi. A verseny után ezzel a céggel dolgoznak majd a nyertes lányok. Különböző kampányokban, reklámokban vesznek részt.

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonul végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a versenyzőket, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a finalisták. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány fog kiesni.

EZT OLVASTA MÁR?

Frissített! Második lett Oczella Eszter a Magyarország Szépe versenyen!

 

Frissített! Második lett Oczella Eszter a Magyarország Szépe versenyen!