Egy Egri csillagok kötetet küldött Vona Gábornak a Fidelitas

Belföld
A Fidelitas szerint a Jobbik elnökének semmit nem jelent Európa és Magyarország keresztény kultúrája, hagyománya, Vona Gábor ha tehetné, végrehajtaná a Soros-tervet és az amerikai milliárdossal együtt lebontva a határzárat beengedné a bevándorlókat – hangzott el Egerben csütörtökön. Az egri Fidelitas egy “dedikált” Egri Csillagok kötetet is küldött a Jobbik elnökének.

A Fidelitas elnöke, Böröcz László Vona Gábor árulása címmel tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Egerben, felidézve: egy Vona Gáborról a napokban nyilvánosságra került felvételen a Jobbik elnöke Allahot dicsőíti és azt mondja, az iszlám az emberiség utolsó reménye, mire a hallgatóság azt skandálja: szürke farkas Vona. A Szürke Farkasok egyébként egy szélsőséges muzulmán szervezet – tette hozzá.

A Fidelitas véleménye szerint Vona Gábor gondolatai nemcsak megdöbbentőek, hanem egyenesen veszélyesek is – hangsúlyozta Böröcz László, megjegyezve: most, hogy “lebukott”, Vona “kézzel-lábbal próbálja tagadni a történteket azt hazudva: ő mindig is kerítést akart a határon”.

Böröcz László hangsúlyozta, hogy a politikus korábban azt mondta: a kerítés alkalmatlan Magyarország megvédésére. A Fidelitas szerint Vona Gábor már többször bizonyította, hogy pénzért és hatalomért mindenre képes. 

(MTI)

Az egri Fidelitas egy “dedikált” Egri Csillagok kötetet is küldött a Jobbik elnökének, íme:

Fotó: A Fidelitas facebook-oldala

Reagálás a Jobbik részéről

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, országgyűlési képviselőjelöltje közleményben reagált a Fidelitas mai sajtótájékoztatójára, melyet változtatás nélkül közlünk:

“Egerben már import hazudozóra is szüksége van Nyitrai Zsoltnak, de ez sem segít rajtuk.

Április 8-án ítéletet mondanak az egri választók, személyem pedig garancia arra, hogy véget érjen a gyűlöletkeltés, véget érjen mások hazug lejáratása, megszűnjön a korrupció, kezdődjön az elszámoltatás, Egerbe pedig visszatérjen a béke.

Mirkóczki Ádám”