Fotó: Keller Richárd
Fotó: Keller Richárd
Az ifjú autóversenyzők a legendás Oxxo  Racing Team alapítójával, csapatfőnökével, Jobbágy Ákos társaságában lazultak, sztorizgattak városunkban a Rádió Eger meghívásának köszönhetően.

Bár sajnos idén nem Eger nyitja a raliszezont, azért mégis jutott fontos autós esemény a közelmúltban városunknak. A Rádió Eger meghívására ugyanis városunkban töltött nemrég egy vacsorával egybekötött kellemes délutánt a Sun Aqua Kia Racing két tehetséges (és nagyon nem mellesleg) gyönyörű ifjú versenyzője, Vogel Adrienn és Krajnyák Petra.

Fotó: Keller Richárd
Fotó: Keller Richárd

A rádióinterjúk után a bájos és gyors hölgyek az idén a Swift Cup Europe-ban bemutatkozó mindössze 12 éves úriemberrel Szomszéd Lajos Balázzsal és a legendás Oxxo  Racing Team alapítójával, csapatfőnökével, Jobbágy Ákossal vacsorázott, melyen felelevenítették az elmúlt versenyszezon legemlékezetesebb és – merthogy ilyen is volt-  legviccesebb pillanatait, illetve megosztották egymással legfontosabb idei céljaikat.

Fotó: Keller Richárd
Fotó: Keller Richárd

Szomszéd Lajos Balázs ezen a vacsorán sajnos még nem tudta lenyűgözni a gyönyörű hölgyeket pályafutása legkiemelkedőbb eredményével. Ugyanis friss, mai hír, hogy egy második helyezéssel zárta szombaton Kiskunlacházán a hazai gyorsasági autósport népszerű téli kupasorozatát, az FRT Kupát. Ez egyébként Lali eddigi legjobb eredménye, melyhez szívből gratulál hírportálunk. A mindössze 12. életévét éppen csak betöltött egri Szomszéd Lali Burkus Egon csapatában, a GFS Racingben, 1.3-as Suzuki Swifttel versenyez.

Fotó: Facebook
A kiskunlacházai verseny meghozta Lalinak az eddigi legjobb eredményét /Fotó: Facebook

Lali tavasztól a Swift Cup Europe nemzetközi kupasorozatban vesz részt, amelynek idei első futama májusban a legendás ausztriai Red Bull Ringen lesz, ahol a 12 éves egri tehetség élete első nagypályás versenyén indul majd. Lali versenyautóján szülővárosát Egert és a kápolnai Macskaárvaház Alapítványt reklámozza majd, ugyanis az állatvédő szervezetnek az egyik önkéntese.

Többek között ő is beszélt terveiről hírportálunknak ezen az emlékezetes vacsorán. Íme a teljes videóinterjú Vogel Adriennel, Krajnyák Petrával, Szomszéd Lajos Balázzsal és Jobbágy Ákossal.