Parázs mérkőzés vár az Eger SBS Eszterházy férfi kézilabdásaira Vácon

Sport
Fotó: Lénárt Márton
Kellő agresszivitást vár tanítványaitól Skaliczki László, a váciak új vezetőedzője, ezért parázs hatvan percre számíthat az Eger SBS Eszterházy az eredménykényszer alatt pályára lépő hazaiak ellen. 

Skaliczki László személyében új edzővel a soraiban várja az Eger SBS Eszterházy elleni szombati bajnoki nyitányt a Váci KSE. A Pest megyeiekkel az ősszel két alkalommal találkoztunk: az egri bajnoki győzelmet (23–21) követően a Magyar Kupa harmadik fordulójában vendégként harcoltuk ki (26–33) a legjobb hat közé jutást.

Esetünkben nem az a lényeg, hogy szép vagy esetleg kevésbé látványos játékkal rukkolunk elő – nyilatkozta Skaliczki László a handballeger.hu portálnak. Kiemelte: eredménykényszer alatt lépnek pályára, de a játékosoknak el kell viselni az ezzel járó feszültséget. A minden áron győzni akarást szeretném látni a csapaton az Eger ellen is – fogalmazott.

Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője elmondta: nehézkesen alakult a felkészülés a számukra, mert a válogatottakat jóideig nélkülözniük kellett , és a légióskorlát miatt a Ligakupa-mérkőzéseken sem tudtak komplett csapattal gyakorolni. 

Az egriek vezetőedzője feltétlen bízik abban, hogy a kellően ki van  már éhezve a csapata a bajnoki mérkőzésekre, s mindent megtesznek a sikeres idénykezdet érdekében.

Az edzőváltás miatt vélhetően rendkívül motiváltak a váciak, mindenki bizonyítani akar az új szakembernek, ezért sokkal nagyobb ellenállásra számítunk, mint a legutóbb – árulta el.

A férfi NB I 16. fordulója:
VÁCI KSE (13.)–EGER SBS ESZTERHÁZY (5.)
Vác, Városi Sportcsarnok, szombat, 18.00. V.: Bacs, Bóna.

(Sike Károly/handballeger.hu)

A csapatról még több, fontos, érdekes információt megtudhatsz a handballeger.hu portálon.