Az SBS Eger-Eszterházy kézilabdása, Igor Radojevics azonnal a patakban magatehetetlenül fekvő sérült segítségére sietett, majd nagy erőfeszítések árán a teljesen átázott embert a partra vonszolta.

„Csapatunk montenegrói játékosa pénteken az Érsekkertben hazafelé sétálva arra lett figyelmes, hogy egy férfi egy kisgyermek társaságában, miközben a patak peremén a kacsákat eteti, megcsúszik, és fejét beütve eszméletlenül a jéghideg vízbe zuhan”

– olvasható az Eger kézicsapatának Facebook-oldalán.

„Igor azonnal a patakban magatehetetlenül fekvő sérült segítségére sietett, majd nagy erőfeszítések árán a teljesen átázott embert a partra vonszolta. A mentők kiérkezéséig, a kétségbeesett gyermeket nyugtatva, a továbbra is eszméletlen, nyílt sebbel fekvő sérültet elsősegélynyújtásban részesítette. Amennyiben a férfi vagy bármely hozzátartozója értesül erről a posztról és jelentkezik, Igor és a csapat szeretettel várja a következő bajnoki mérkőzésünk valamelyikére! Segítsetek, hogy eljusson hír a sérülthöz, akinek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!” – írták.

Hatalmas köszönet az emberileg is kiváló sportolónak, és mielőbbi gyógyulást kívánunk a sérült férfinak!

Íme az eredeti bejegyzés: