Az emberiség létezése óta szükségünk van valamire, amire leülhetünk. Míg a korai ember jellemzően a földön ülve vagy egy sziklán pihent meg, a középkorra megjelentek az alacsony, négylábú zsámolyok és az összecsukható székek is. A 17. századra az ülőbútorokat gyakorta díszes, szövet borítással készítették el. A 20. században a világháborúk hatására már nem csak fából, hanem fém, műanyagés bőr felhasználásával is gyártottak ülőalkalmatosságokat. Napjainkra a kényelem, a funkcionalitás és az egészséget szolgáló tényezők kerültek előtérbe a székek tervezése és gyártása során. Ennek köszönhetően ma már maximális komfortot nyújtó irodai székek érhetőek el bárki számára.

Legyen szó akár irodai, akár otthoni „home office” munkáról, a Dodo Home design irodai székei a megbízható minőséget garantálják. A webshop széles kínálatában típus, ár, felület, formavilág, anyag és szín szerint böngészhetünk, így biztosan megtalálhatjuk azt a bútort, amire vágyunk. Az egyedi és exkluzív irodai és forgószékek megteremtik azt a kényelmes közeget, melyben igazán hatékonyan tudunk dolgozni és alkotni vagy csupán kellemesen relaxálni. Nívós ülőbútoraink valóban időtálló darabok, kialakításuknak köszönhetően hosszú évekig helyt állnak, kopásállók, könnyen tisztíthatók és egyszerűen mozdíthatók. Székeink a korszerű irodai tárgyalótermek berendezésének kiegészítésére kiváló választásként funkcionálnak.

Egyértelműen kimondható, hogy az ülőmunka (és persze a mozgásszegény életmód) a legtöbb hátfájással kapcsolatos panasz okozója. A felnőtt lakosság döntő többsége irodai munkát végez, így munkaideje nagy részét a számítógép előtt egy asztalnál ülve tölti el. A Dodo Home prémium minőséget képviselő, állítható és forgatható design irodai székei úgy lettek kialakítva, hogy csökkentsék a gerinc terhelését és egyenletesen oszlassák el a testsúlyt az ülőgumókon, ezzel az egészséges és kényelmes testpozíciót támogatva. Ülőbútoraink szó szerint leveszik az irodai fáradalmak terhét a válladról.

A stílusos és otthonos munkakörnyezet kialakítása ugyanolyan fontos, mint egy meghitt hálószoba vagy akár egy vidám nappali ízléses berendezése. Ugyanis rendkívül sok időt töltünk a munkavégzéssel, számos inger ér minket itt, megoldandó feladatok, nehéz kihívások és nagy döntések… Egy olyan helyre van szükségünk, ahol produktívan tevékenykedhetünk, eredményesen alkothatunk és ahol szabadon elmerülhetünk a gondolatainkban. Az irodai közeg stílusa lehet modern, minimál, klasszikus vagy akár bohém is. Ez természetesen rajtunk múlik, hogy milyen miliőben érezzük magunkat a leginkább komfortosan. A kellemes hangulat megteremtése segíthet bennünket a munkával kapcsolatos stresszes helyzetek legyűrésében és a maximális koncentráció fenntartásában.

A Dodo Home design irodai székei igazi mesterművek. A meghatározó designerek által tervezett darabok közül több korszakokon átívelő ízlést képvisel. Az egyedi ülőbútorok a megjelenésre kifejezetten igényes emberek számára lettek kifejlesztve, akik sajátos hangulatot szeretnének teremteni a munkahelyükön és az irodájukban.

Az irodai környezet stílusát meghatározhatjuk továbbá egy remek íróasztallal, egy hangulatos asztali lámpával, illetve praktikus polcokkal és tárolószekrényekkel. Elbűvölő képekkel, különleges fali dekor elemekkel, fényűző tükrökkel, egyedi vázákkal és színes növényekkel még inkább otthonosabbá és ízlésesebbé varázsolhatjuk a munkakörnyezetünket.

A Dodo Home igazán megbízható minőséget képviselő design irodai székei minden igényt kielégítenek. Kényelmesek, praktikusak, támogatják az egészséges, stabil testtartást, mindemellett esztétikus és ízléses komponensei a munkahelyi közegnek. Válaszd ki a stílusodhoz és egyéniségedhez leginkább illő darabot! Böngéssz a legkülönfélébb kialakítások közt, akár formavilág, anyag és szín szerint! Találd meg a számodra legideálisabb design irodai széket, amely nemcsak a jövedelmező döntéseknek készíti elő a terepet, de a relaxáló atmoszféra megteremtésében is segítséget nyújtanak!