Izgalmas és gólgazdag küzdelemben, a várakozásoknak megfelelően győzőtt a ZF-Eger a Káposvár ellen a Benu Magyar Kupa férfi negyeddöntőjének első mérkőzésén. 

Az első félidő meglehetősen érdekes, igen gólgazdag találkozót hozott, mint ahogyan az egész összecsapás is. Hárai Balázs vezető találatát követően, viszonylag hamar érkezett a hazai válasz, viszont ezt követően zsinórban négy eredményes támadás következett. Az első kisszünetig még egy-egy gólt láthatott mindkét oldalon a közönség, de ezzel együtt is elég magabiztosnak tűnő vendég előny alakult ki, már rögtön a meccs elején.

Kicsit váratlanul is érte a sárga-kékeket, hogy a második felvonás a házigazdának sikerült jobban. Nem is kicsit. Amíg legalábbis a kaposváriak négyszer találtak Csiszár Boldizsár kapujába, addig Sztrahinja Rasovicsék csak kétszer, és így bizony a félidő pillanatában még elég szorosan alakult az eredmény.

A szünet után próbálta rövidre zárni a kérdéseket Dabrowski Norbert és Petrovai Márton együttese, és Hosnyánszky Norbert két pontos lövésével sikerült is ismét távolodni a somogyi ellenféltől. Csakhogy a Kaposvár továbbra sem tett le arról, hogy megpróbáljon jó eredményt elérni.

Kovács Olivér és a két korábbi egri pólós, Sántavy Máté, valamint Varga II. Zsolt jóvoltából minimálisra olvadt a vendég előny. Elég érdekes képet festett ekkoriban a találkozó, hiszen az első negyed nagyon meggyőző játéka után, két felvonást is Berta József fiai nyertek.

Nagyon izgalmasan alakult a végjáték is, klikk a részletekért az egrivizilabda.hu portálra.

(Fenyves Balázs/egrivizilabda.hu)